Gabi Bădălău, primii pași spre împăcarea cu Claudia Pătrășcanu? Afaceristul a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu

02.07.2021, 11:45
Gabi Bădălău, primii pași spre împăcarea cu Claudia Pătrășcanu? Afaceristul a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu
Gabi Bădălău, primii pași spre împăcarea cu Claudia Pătrășcanu? Afaceristul a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se războiesc prin tribunale pentru custodia copiilor pe care îi au împreună, însă lucrurile ar sta cu totul altfel în realitate. 

Se pare că Gabi Bădălău ar vrea să se întoarcă la Claudia Pătrășcanu, iar mama artistei a făcut primele declarații în acest sens.

Gabi Bădălău vrea să revină în brațele fostei soții?

Femeia a povestit că fostul ginere își dorește să se împace cu fiica ei și chiar a făcut primii pași, deși se află în relație cu Bianca Drăgușanu.

Mama Claudiei Pătrășcanu a mai ținut să precizeze că Gabi Bădălău își schimbă foarte des comportamentul, ajungând chiar să o jignească pe Bianca Drăgușanu.

”Vine ca un milog, se roage, vrea să o pupe, (n.r. pe Claudia Pătrășcanu) îi spune că vrea să o pupe, s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile. Gabi acum două săptămâni a venit după copii, vorbește cu noi, purtăm dialog, au fost niște discuții, mi-a zis dă o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea. (n.r Bianca Drăgușanu)”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, din nou în război

Fosta solistă a trupei Sexxy a declarat, zilele trecute, că Bianca ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală. Sătulă de toate atacurile fostei soții a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

”Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

citește și...