Gabi Bădălău regretă despărțirea de Claudia Pătrășcanu? Dezvăluirile artistei o vor pune pe gânduri pe Bianca Drăgușanu

13.06.2021, 13:43
Gabi Bădălău regretă despărțirea de Claudia Pătrășcanu? Dezvăluirile artistei o vor pune pe gânduri pe Bianca Drăgușanu
Gabi Bădălău regretă despărțirea de Claudia Pătrășcanu? Dezvăluirile artistei o vor pune pe gânduri pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se războiesc prin tribunale de aproape de doi ani, pentru custodia copiilor. Deși și-au aruncat numeroase acuzații grave în public, lucrurile ar stat total diferit. 

Claudia Pătrășcanu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre fostul ei partener. Se pare că cei doi soți sunt pe cale să lase deoparte toate neînțelegerile din ultima perioadă.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se împacă?

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare la tribunal, acolo unde a avut loc un nou termen de înfăţişare în ceea ce privește lupta pentru custodia băieților lor. Conform Spynews, Gabi Bădălău ar fi fost sfătuit de avocații săi să aducă dovezi cu suma exactă pe care a încasat-o Claudia Pătrășcanu la firma lui.

Pe de altă parte, Claudia Pătrăşcanu a dat din casă și a dezvăluit care este, de fapt, relația ei cu tatăl fiilor săi. Gabi Bădălău ar fi ridicat-o în slăvi pe fosta soție, deși se află într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

Gabi Bădălău și-a lăudat fosta soție

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

”La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista.

citește și...