Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, din nou în război! S-au jignit reciproc: ‘Este Penta Oxid de Clei’

30.06.2021, 15:10
Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, din nou în război! S-au jignit reciproc: 'Este Penta Oxid de Clei'
Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, din nou în război! S-au jignit reciproc: 'Este Penta Oxid de Clei'

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este departe de a se încheia! Claudia Pătrășcanu a răbufnit din nou la adresa blondinei. 

Fosta solistă a trupei Sexxy a declarat, zilele trecute, că Bianca ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală. Sătulă de toate atacurile fostei soții a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au jignit fără rețineri

Afirmațiile Biancăi au scos-o din sărite iar pe Claudia Pătrășcanu și a făcut-o praf pe aceasta. Solista a precizat că iubita lui Gabi Bădălău este un pericol pentru copiii săi.

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea).”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

În schimb, Bianca Drăgușanu a mărturisit despre brunetă că este depresivă și încearcă să iasă în evidență prin orice mijloace.

”Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

citește și...