Gabi Bădălău, primele declarații după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că vrea să-i ia copiii: ‘Ea se gândește doar la bani’

15.11.2020, 15:01
Gabi Bădălău, primele declarații după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că vrea să-i ia copiii: 'Ea se gândește doar la bani'
Gabi Bădălău, primele declarații după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că vrea să-i ia copiii: 'Ea se gândește doar la bani'

Claudia Pătrășcanu a răbufnit pe rețelele de socializare și a cerut ajutorul prietenilor virtuali, mărturisind că este abuzată emoțional de fostul soț, Gabi Bădălău, și de familia acestuia.

În prezent, solista se află în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, tatăl celor doi băieți ai săi. Claudia Pătrășcanu s-a plâns în mediul online că nu este lăsată să-și vadă copiii, ba mai mult de atât, familia lui Bădălău ar amenința-o mereu că nu îi va mai vedea niciodată.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur în mediul online

‘Ajung să scriu acest mesaj cu gândul ca cineva va înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu familia Bădălău. Sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emotional, mă amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi.

Ei mă vor în pământ. Nu vreau să ajung în momentul în care să fiu provocată să postez tot ce am trăit în aceea casă, tot ce am văzut, tot ce dețin’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

După mărturisirile făcute de artistă, Gabi Bădălău a luat atitudine și a vorbit despre conflictele cu fosta lui soție. Bărbatul a declarat că artista îl amenință cu dovezi pe care le are din mariajul cu el.

Gabi Bădălău i-a dat replica fostei soții

În plus, Gabi Bădălău este convins că Claudia Pătrășcanu încearcă să obțină foloase materiale de pe urma lui.

‘Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj’, a spus Gabi Bădălau, la Antena Stars.

Sătul până peste cap de toate acuzațiile, Gabi Bădălau a mai declarat că nu își dorește decât să scape cât mai repede de acest divorț.

‘Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control psihologic, psihiatric’, a mai spus Gabi Bădălau.

citește și...