Claudia Pătrășcanu, apel disperat pe internet! Artista se teme pentru viața ei. Cum este amenințată de familia lui Gabi Bădălău

14.11.2020, 16:15
Claudia Pătrășcanu, apel disperat pe internet! Artista se teme pentru viața ei. Cum este amenințată de familia lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, apel disperat pe internet! Artista se teme pentru viața ei. Cum este amenințată de familia lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a făcut un apel disperat pe pagina ei de Facebook. Solista a dezvăluit că familia fostului ei soț, Gabi Bădălău, vrea să îi facă rău. 

Claudia Pătrășcanu a afirmat că familia Bădălău o vrea moartă! În prezent, artista se află în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, după ce în vara lui 2019 a anunțat că s-a despărțit cu scandal de acesta.

Cei doi au împreună doi copii, care momentan se află în grija mamei. Pe pagina ei de Facebook, Claudia Pătrășcanu și-a strigat disperarea pe care o trăiește din cauza fostului ei partener. Ea a spus că este amenințată în permanență de membrii familiei Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, amenințată de familia lui Gabi Bădălău?

‘Ajung sa scriu acest mesaj cu gândul ca cineva va înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu Fam Badalau, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie ma abuzează emotional, ma amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei sa-i aud prin diferite persoane.

Toți cei care ma cunoașteți in toți acești ani ca om public, mama, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet sa pot scapa de acești oameni care spun peste tot ca ma vor in pământ’ , a scris Camelia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul prietenilor

Claudia Pătrășcanu a vrut să facă public totul, în speranța că cineva o va ajuta să scape de coșmarul pe care îl trăiește.

‘Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și ma abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul casniciei, ci nu numai si din tot ce trăiesc acum, gândindu-ma doar la copii. Ma amenință ca mi vor lua ei copiii ptr ca sunt o mama de la care copiii mei nu au ce învața…. eu cred ca acești copii minunati doar de la mine au ce învața si ei stiu asta prea bine,dar mare păcat ca au atata vrajba ptr mine.

Acești oameni fără frica de Dzeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mama, nu încetează, ci doar vor sa mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte!

Va rog, fac acest apel public in ideea ca cineva ma va auzi și ma va ajuta sa se facă dreptate și sa iasă la suprafața și alte adevăruri care se stiu și nu s au auzit. Sunt acea mama singura, Încolțită de acești oameni fără inima și scrupule, fără sa cunoască sentimentul MAMA! Rugați va pentru mine ca Dumnezeu sa le dea gânduri bune și sa ma lase sa mi cresc copiii in liniște și cu demnitate!’, a mai scris cântăreața.

citește și...