Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal! Și-au aruncat cuvinte grele: ‘Dacă vreți țigăneală, vă rog să vorbiți cu soția mea’

21.10.2020, 11:49
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal! Și-au aruncat cuvinte grele: 'Dacă vreți țigăneală, vă rog să vorbiți cu soția mea'
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal! Și-au aruncat cuvinte grele: 'Dacă vreți țigăneală, vă rog să vorbiți cu soția mea'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, dar tot nu au reușit să cadă de acord în privința custodiei copiilor. Recent, cei doi s-au întâlnit iar la tribunal, însă tot nu s-au schimbat prea multe. De fiecare dată, întâlnirea acestora s-a lăsat cu scântei.

Se pare că Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea parte de un divorț dificil! În urmă cu două zilei, cei doi foști soți au avut o nouă înfățișare pentru procesul de divorț. Deși nu au comunicat în sala de judecată, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut declarații tăioase la ieșirea de la tribunal.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au ajuns la o înțelegere

Înainte de a intra în sala de judecată, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu îi este frică de nimic și că este sigură că ambii copii pe care îi are împreună cu Bădălău vor rămâne la ea. Din nefericire, cei doi nu s-au putut înțelege deloc, iar Gabi Bădălău a afirmat că mama copiilor a fost agresivă pe tot timpul procesului.

„Dacă vreți țigăneală vă rog să vorbiți cu soția mea. Eu vreau să ocolesc acest subiect. Eu îmi doresc ce e mai bine pentru copii și pentru viitorul lor. Încă nu am adus martori împotriva ei, dar vom vedea ce se întâmplă la următorul termen”, a declarat Gabi Bădălău reporterilor de la Antena 1.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău a fost întrebat dacă Claudia Pătrășcanu este o mamă bună: ‘Se poate și mai bună!’ 

În schimb, Claudia Pătrășcanu a negat toate aceste lucrurile, mărturisind doar că nu se știe în grija cui vor rămâne cei doi copii.

Cum adică dacă vreau să rămână copiii cu mine? Așa e de când lumea și pâmântul, copiii trebuie să rămână cu mama lor’, a spus Claudia Pătrășcanu, la ieșirea din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă

Cântăreața Claudia Pătrășcanu a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după separarea de Gabi Bădălău, cel împreună cu care are doi copii.

”M-am mutat din Bucureşti la Constanţa, la casa mea din Agigea. Copiii se bucură, aici, de copilărie adevărată, nu mai răcesc aşa des, nu îmi cer să mergem la Bucureşti. Vreau să le arăt cum e viaţa normală, vreau să trăiască bucuria simplă, să fie fericiţi. Este un stres pentru mine faptul că mai avem înfăţişări la divorţ, e o situaţie neplăcută, dar cu răbdare, toate vin şi trec. M-am refăcut şi vreau să uit trecutul, care nu a fost tocmai spectaculos, cel puţin nu în ultima perioadă. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri’, a spus artista pentru okmagazine.ro.

citește și...