Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu l-a făcut cu ou și cu oțet. ‘Soția mea face tot circul ăsta cu testul anti-drog’

09.01.2021, 12:46
Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu l-a făcut cu ou și cu oțet. 'Soția mea face tot circul ăsta cu testul anti-drog'
Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu l-a făcut cu ou și cu oțet. 'Soția mea face tot circul ăsta cu testul anti-drog'

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu duc un război aprig prin tribunale de mai bine de un an și patru luni.

Cei doi soți se luptă pentru custodia băieților lor, însă ultima înfățișare din procesul de divorț a agitat spiritele și mai rău.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Gabi Bădălău a răbufnit la adresa soției lui și și-a spus punctul de vedere.

Gabi Bădălău, în război cu Claudia Pătrășcanu

Artista i-a cerut în mod repetat lui Gabi Bădălău să facă testul anti-drog, pe motiv că acesta ar consuma frecvent substanțe interzise, chiar și atunci când este împreună cu copiii. Enervat de afirmațiile acesteia, Gabi Bădălău s-a decis să rupă tăcerea.

‘Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei. Poate sa facă o plângere și pentru asta, nu are nici o relevanță. Eu am permis, conduc’, a declarat Gabi Bădălău, în direct, prin telefon.

‘Eu îmi doresc o educație, un viitor bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească și Claudia, pentru că o ține cu circul ei de doi ani. Mergem în instanță, eu voi respecta decizia instanței. Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei și aberațiile ei de pe Facebook’, a mai precizat el.

A fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu

Cât despre faptul că a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu după Revelion, Gabi Bădălău a dezmințit zvonul că s-ar fi cuplat cu vedeta. Cei doi au fost fotografiați într-un mall din Dubai.

‘În Dubai e jumătate de București, hai să fim serioși. Nu știu la ce hotel stă Bianca, m-am întâlnit cu ea întâmplător, așa cum m-am văzut și cu Denisa de la Bambi. Sunt prieten cu Bianca, avem o relație civilizată’, a mai adăugat bărbatul.

citește și...