Claudia Pătrășcanu, reacție dură în urma imaginilor cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. ‘E prea preocupat cu shopping-ul pentru amante’

06.01.2021, 20:43
Claudia Pătrășcanu, reacție dură în urma imaginilor cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. 'E prea preocupat cu shopping-ul pentru amante'
Claudia Pătrășcanu, reacție dură în urma imaginilor cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. 'E prea preocupat cu shopping-ul pentru amante'

Claudia Pătrășcanu a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce Cancan.ro a publicat imagini cu tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău, și Bianca Drăgușanu, la o sesiune de shopping în mall-ul din Dubai. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în prezent în plin proces de divorț, care se anunță a fi unul furtunos. Cei doi soți nu pierd ocazia în a-și arunca acuzații grave unul asupra celuilalt.

De data aceasta, solista a publicat un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău, pe Facebook, după ce a văzut imaginile din presă cu el și presupusa lui iubită, Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, mesaj extrem de dur pentru Gabi Bădălău

‘Înainte de plecarea tatălui’ copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu ei în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nicio problemă. Se va descurca în instanță și pe acest plan. Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma în mintea lui să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc.

Nici nu știam de ce atâta presiune pe acest lucru. I-am explicat că nu este nevoie de amenințări și că nu mi pot lăsa copiii în vacante atâta timp cât ei sunt mici, abia se îmbracă singuri, nu știu numărul meu de telefon, nu știu sa citească și să se poată descurca în cazul în care tatăl, sub influența substanțelor, poate să se închidă într o cameră, așa cum făcea și în timpul casniciei, în cazul în care tatăl nu se trezește la timp pentru a-i hrăni din cauza nopților pierdute sau se pot rătăci într-un mall în care tatăl e prea preocupat cu shopping-ul pentru amante decât pentru grija copiilor’, a răbufnit solista pe pagina ei personală de Facebook.

L-a acuzat că-și cheltuie banii cu amantele

Claudia Pătrășcanu l-a criticat extrem de dur pe tatăl copiiilor ei, afirmând că aruncă banii pe cadourile pentru diverse iubite, în loc să se intereseze de băieții lui.

Mai mult decât atât, artista a adus-o în discuție și pe Daniela Crudu, o altă vedetă pe care soțul ei a răsfățat-o cu cadouri scumpe și vacanțe luxoase.

‘Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălau, și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală, tot pentru binele copiilor noștri?

Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 August 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate, ci mă plimbi pe holurile unei instanțe de 1 an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!’, a mai continuat aceasta.

citește și...