Gabi Bădălău, primele declarații despre relația cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost surprinși împreună în Dubai

06.01.2021, 15:27
Gabi Bădălău, primele declarații despre relația cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost surprinși împreună în Dubai

Biancăi Drăgușanu îi merge de minune după despărțirea de Alex Bodi! Imediat după Crăciun, blondina a ales să plece într-o vacanță de vis în Dubai, la prietena ei, Ramona Gabor. 

În plus, vedeta pare dispusă să își refacă viața cât mai curând, după separarea de Alex Bodi. Nu oricum, ci alături de un alt don Juan al lumii mondene din România.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, în Dubai, la începutul acestui an.

Din informațiile prezentate de cei de la Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, blondina a petrecut Revelionul cu Ramona Gabor. Gabi Bădălău a ajuns în Dubai la începutul anului, pentru a o răsfăța cum se cuvine pe Bianca.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, împreună în Dubai

Cei doi au fost fotografiați în timp ce făceau cumpărături într-un magazin de lux dintr-un mall din Dubai. Cei doi ‘amorezi’ nu au plecat cu mâinile goale, ci încărcați cu sacoșe de la branduri celebre. Mai multe imagini cu Bianca și Gabi Bădălău în Dubai, vedeți pe Cancan.ro. 

După ce imaginile cu ei au ajuns în spațiul public, Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre adevărata relație pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

citește și...