Fulgy s-a dezlănțuit în direct, la tv. Ce a dezvăluit despre Alex Velea și de ce are de gând să plece din România

01.06.2021, 13:27
Fulgy s-a dezlănțuit în direct, la tv. Ce a dezvăluit despre Alex Velea și de ce are de gând să plece din România
Fulgy s-a dezlănțuit în direct, la tv. Ce a dezvăluit despre Alex Velea și de ce are de gând să plece din România/ foto: captura Antena 1

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost invitat, luni seară (31 mai), în emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Tânărul de 23 de ani s-a dezlănțuit și a spus că nu se simte în siguranță în propria țară.

“Eu, aici la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro de la Philip Plein. Ciorapii Gucci sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart. Eu umblu cu 2000-3000 de euro la mine mereu, de aia mă opresc polițiștii’, a declarat acesta.

Fulgy jură că nu se mai droghează

El a recunoscut că a consumat droguri în trecut, însă acum a susținut că s-a vindecat după ce a fost internt la o clinică de reabilitare în Spania.

“Eu când a fost scandalul cu sora mea, nu am ieșit o lună din casă. Eram într-un program de recuperare. Am fost acum 4-5 ani cu fata celui mai mare interlop al Ramâniei. În anturajul ei am consumat THC, canabinoid care se dă la petreceri. În cluburi toată lumea se droghează cu cocaină. Eu nu pot să trag pe nas că am deviație de sept și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e. M-am dus la tata și i-am spus că eu nu mai pot. M-a trimis în Spania, unde avem psiholog, psihoterapeut și un duhovnic. Îmi cer scuze în fața părinților mei și a lui Dumnezeu. Drogul e autodistrugere!”, a mai spus Fulgy.

Tânărul a precizat că vrea să se mute în America, la Las Vegas.

“Eu vreau acum să dispar o perioadă din peisaj, plec în America în septembrie, aștept viza. Dacă nu, plec la mătușa mea în Franța. Eu nu mai vreau să stau aici să cânt la nunți, fârca-fârca cu părinții mei. Marga e surioara mea. Ea a fost obraznică cu polițiștii și a stat în anturaje proaste. Nici eu nici Marga nu avem prieteni. Cu Marga a fost nasol, ne-am panicat toți. Eu eram în depresie atunci. Cu mine, tata mi-a spus: , a mai adăugat Fulgy.

Ce a spus despre Alex Velea

Legat de Alex Velea, Fulgy și-a dat seama că a lăsat loc de interpretări și a venit cu lămuriri.

“Aș vrea să spun clar, să nu înțeleagă lumea greșit sau ceva de genul, că Alex Velea se droghează. Doamne-ferește. Alex Velea e prietenul meu, e un familist convins, are doi copii frumoși. Alex Velea nu se droghează, nu am auzit în viața mea că Alex Velea s-ar droga. Am fost la Alex Velea, care e un exemplu de om pentru mine, ca să îi dau niște bani și să semnez nișlte chestii din punct de vedere muzical, ca să colaborăm, și am vorbit de piesă’, a mai povestit el.

citește și...