VIDEO / Fulgy, declarații șocante după ce s-a drogat. A izbucnit în lacrimi și a recunoscut tot

31.05.2021, 10:19
VIDEO / Fulgy, declarații șocante după ce s-a drogat. A izbucnit în lacrimi și a recunoscut tot

După ce a fost prins drogat la volan, Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a făcut destăinuiri șocante despre perioada grea prin care trece.

Pe canalul său de YouTube, tânărul de 23 de ani a recunoscut că a dezamăgit multă lume, în special pe membrii familiei sale. Fulgy a izbucnit în lacrimi și a spus că nu este un exemplu de urmat pentru cei din jurul său.

Fulgy a început să plângă pe internet

“Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește.

Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy.

Ce a ajuns să facă din cauza substanțelor interzise

În plus, tânărul a dezvăluit că a fost pe punctul să ajungă după gratii, din cauza substanțelor interzise.

“Mulțumesc Lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc Lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise.

Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri”, a mai spus Fulgy.

citește și...