Ce a spus Alex Velea după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor interzise

01.06.2021, 11:06
Ce a spus Alex Velea după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor interzise
Ce a spus Alex Velea după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor interzise

Alex Velea a reacționat după ce Fulgy, fiul Clejanilor, a declarat că se întorcea de la studioul artistului când a fost prins drogat la volan. 

Pe pagina lui de Facebook, Alex Velea a scris un mesaj cu subînțeles: “Mâine, la 12:00 -> “Ba, de ce eşti mincinos?”  Nu se știe dacă replica respectică îi era dedicată lui Fulgy.

Alex Velea, după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor interzise

După ce a fost prins de poliție sub influența substanțelor interzise, Fulgy a fost dus la INML. Tânărul de 23 de ani a povestit de unde venea.

‘În legătură cu ieri, nu pot să zic decât că trăiesc într-o ţară coruptă şi doar atât. Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seară pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru căţelul meu. Am făcut un grătar cu toţi băieţii de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi.

De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarba, pentru că iarba este un drog psihoactiv, care îţi măreşte secreţia de dopamină, ceea ce înseamnă plăcere, şi serotonină, ceea ce înseamnă fericire. Automat atunci când te simţi bine şi eşti fericit, e un plus’, a declarat Fulgy în fața jurnaliștilor.

A fost la un centru de dezintoxicare din Spania

În urmă cu nicio săptămână, Fulgy recunoștea că a stat internat aproape jumătate de an la un centru de dezintoxicare din Barcelona. Din păcate, se pare că tânărul a revenit la vechile obiceiuri.

‘Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie’, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

citește și...