Fulgy a fost reținut iar de Poliție. A agresat un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

11.07.2021, 09:38
Fulgy a fost reținut iar de Poliție. A agresat un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

Fulgy, fiul Clejanilor, a comis-o din nou sâmbătă, 10 iulie! Tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil.

A fost a doua oară în mai puțin de 24 de ore când Fulgy a dat nas în nas cu polițiștii. În noaptea de vineri spre sâmbătă, băiatul a apelat 112, afirmând că părinţii îl ţin sechestrat în casă.

Fulgy, din nou la secția de Poliție

La sosirea agenților, el a refuzat să facă plângerea în scris. Ioniţă şi Viorica de la Clejani dormeau, dar au fost nevoiți să dea explicații autorităților. Pentru că nu a fost vorba de nicio sechestrare, băiatul Clejanilor a fost amendat cu 2000 de lei.

‘Am chemat Poliţia pentru că sunt sechestrat şi şantajat de către familia mea. Vreau să am o viaţă liberă. ”Vreau să mă duc la iubita mea că am 23 de ani. Corect sau nu?’, a spus Fulgy, în fața casei sale.

La doar câteva ore de la acest incident, Fulgy şi-a vărsat nervii pe un jurnalist, care încerca să-i ia un interviu. I-a luat telefonul mobil și l-a lovit. Camerele de supraveghere au confirmat agresiunea asupra jurnalistului, iar polițiștii l-au reținut.

”Să moară familia mea, dacă nu vă tai pe toţi. Am probleme cu capuţ şi tot eu scap. Dau cu briceagul, să moară familia mea.”, a fost amenințarea lui Fulgy asupra jurnalistului.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor.

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy a vrut să-și omoare părinții

Fulgy a recunoscut că s-a drogat și a fost internat în spital. De asemenea, el le-a cerut iertare părinților săi.

„În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit. Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut”, a început Fulgy să le spună fanilor lui, pe rețelele de socializare.

În continuare, băiatul Clejanilor a promis că va lupta să scape de dependența de droguri.

„Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, a mai adăugat el.

citește și...