Fulgy a sunat la 112, afirmând că este sechestrat în casă de părinții lui! Ce a făcut Ioniță de la Clejani

10.07.2021, 11:29
Fulgy a sunat la 112, afirmând că este sechestrat în casă de părinții lui! Ce a făcut Ioniță de la Clejani
Fulgy a sunat la 112, afirmând că este sechestrat în casă de părinții lui! Ce a făcut Ioniță de la Clejani

Scandalurile în familia Clejanilor sunt la ordinea zilei! Se pare că Fulgy nu s-a potolit, iar părinții lui încearcă din răsputeri să-l aducă pe calea cea bună. În zadar, din păcate! 

Noaptea trecută, tânărul de 23 de ani a sunat disperat la 112, mărturisind autorităților că mama și tatăl său l-au sechestrat în casă. La sosirea polițiștilor în fața vilei Clejanilor, Fulgy a filmat momentul în care tatăl său dădea explicații.

Fulgy, apel disperat la 112

Fulgy ar fi sunat la 112 în jurul orei 3 dimineața, după o ceartă aprigă cu părinții lui. Ioniță și Viorica de la Clejani i-ar fi interzis să iasă afară și l-ar fi șantajat.

“Dragii mei, am 23 de ani, am chemat Poliția, pentru că sunt sechestrat și «șantajat» de familia mea. Vreau să am o viață liberă. Imediat o să vină Poliția pe strada B. Nr.3, am dreptul la viață, oameni buni! Nu mă droghez, nu fac nimic”, a declarat băiatul Vioricăi de la Clejani la Instagram Stories.

În fața polițiștilor, Fulgy a mărturisit că nu se poate intra în casă, afirmând că el a sărit de la etajul 1 pe un geam.

“Sunt ușile închise, am ieșit pe geam. Am ieșit pe geam… la etajul 1”, i-a dezvăluit Fulgy unuia dintre agenți.

Ce s-a întâmplat în casa Clejanilor

După ce agenții de Poliție l-au interogat pe Ioniță de la Clejani, Fulgy a plecat liniștit să se întâlnească cu o brunetă despre care a spus că este iubita lui. Poliția a confirmat că Fulgy a sunat la 112 pentru a sesiza că a fost răpit.

„În dimineața de 10 iulie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate, că nu poate părăsi imobilul. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 12 care l-au găsit pe apelant în fața locuinței.

În interior casei se află familia acestuia, care la acel moment dormea. Avand în vedere situația înregistrată, precum și alte aspecte reclamate, toate neconfirmate, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34 din 2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, se arată în informarea Poliției.

citește și...