Fuego: ”Toți spuneau că oamenii vor fi mai buni după ce va dispărea acest virus, că lumea nu va mai dușmăni, dar se pare că nu a fost așa”

07.10.2020, 10:01
Fuego: ”Toți spuneau că oamenii vor fi mai buni după ce va dispărea acest virus, că lumea nu va mai dușmăni, dar se pare că nu a fost așa”
Fuego: ”Toți spuneau că oamenii vor fi mai buni după ce va dispărea acest virus, că lumea nu va mai dușmănii, dar se pare că nu a fost așa”

Fuego este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în toată această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Într-un mesaj pe care l-a postat marți pe contul său de Facebook, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu,  le mărturisea fanilor săi din mediul online că a obosit să observe răutate și invidie în jurul său.

”Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm cei mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă, am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă. Și se poate trăi și fără a pune ștampile. Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre”, spunea artistul în mesajul său.

Fuego a spus ce are pe suflet

La Antena Stars, Fuego a explicat ce îl macină în această perioadă de criză prvocată de pandemia de coronavirus.

”Mesajul a fost unul generalist. Tot ce am scris pe Facebook, asta am simțit cu tot sufletul, pentru că după ce a început pandemia, toți spuneau că oamenii vor fi mai buni după ce va dispărea acest virus, că lumea nu va mai dușmăni, dar se pare că nu a fost așa. Se pare că ne-am înrăit mai tare, ne dușmănim mai tare și sunt dezamăgit că oamenii nu mai au valori.

Cred că acesta este subiectul care mă distruge pur și simplu. Nu mai știm să prețuim oamenii care fac lucruri frumoase și calitative. Sunt mari artiști, care din păcate, în această perioadă au stat acasă, ca noi toți, cum sunt și eu, dar nu mă plâng, deși n-am cântat deloc 5 luni.

Dar acum nu mă gândesc la mine, ci la tinerii talentați din România, care vor face treabă greu după această pandemie, căci nimic nu va mai fie la fel. Restricțiile își spun cuvântul”, a declarat Fuego, citat de spynews.ro.

citește și...