Fuego: ”Sunt haioase poantele de genul: Toată lumea se trage din maimuţă, doar Fuego din măicuţă”

30.04.2021, 14:24
Fuego: ”Sunt haioase poantele de genul: Toată lumea se trage din maimuţă, doar Fuego din măicuţă”
Fuego: ”Sunt haioase poantele de genul: Toată lumea se trage din maimuţă, doar Fuego din măicuţă”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a mărturisit, într-un interviu, ce glume pe seama sa îl amuză și ce anume nu tolerează.

Binecunoscutul artist Fuego a comentat  pe marginea glumelor care se fac despre el. Acesta a explicat, pentru clickpentrufemei.ro, și ce anume nu tolerează.

”Am simţul umorului, fireşte, şi gust glumele de bun simţ, făcute cu inteligenţă, nu din rea voinţă. Sunt haioase poantele de genul „Toată lumea se trage din maimuţă, doar Fuego din măicuţă” sau culmea împodobitului – „Pune-l pe Fuego într-o cameră plină cu brazi şi dă-i un singur glob“! Nu prea gust, în schimb, răutăcismele gratuite. Nu vreau să mă iubească toată lumea sau să-mi asculte muzica. E imposibil! Vreau, totuşi, să am parte respect şi decenţă. Nu e greu să spui că nu-ţi place ceva sau cineva cu un set de argumente, cu vorbe decente şi cu un dram de raţiune”, a spus Fuego.

Ce nu știe lumea despre Fuego

În cadrul aceluiași interviu, Fuego a dezvăluit și unele lucruri mai puțin știute despre el.

”Probabil faptul că mi-e frică de avion, că sunt puţin ipohondru şi că am o întreagă colecţie cu tot ce înseamnă cariera mea în aceşti 25 de ani. În rest, sunt un om normal, la fel ca ceilalţi, care are, în schimb, o profesie publică. Nu sunt nici mai special şi nici mai cu moţ decât altcineva. Fac artă, o dăruiesc oamenilor şi-mi doresc ca ea să bucure, să aline, să împlinească suflete”, a detaliat acesta.

Artistul a a mai declarat că este foarte împăcat cu ceea ce este în prezent și cu ceea ce face. ”Sunt un om liniştit, împăcat cu ceea ce sunt şi cu ceea fac. Am învăţat să am răbdare, să ascult mai mult, să nu mă mai ghidez după primele impulsuri şi să iau din fiecare zi cea mai bună parte. Am renunţat să mai fac planuri măreţe şi trăiesc viaţa cu tot ce îmi oferă”, a spus el.

citește și...