Astrele îți dezvăluie ce frici ai. De ce se tem nativii din fiecare zodie

22.02.2021, 12:50
Astrele îți dezvăluie ce frici ai. De ce se tem nativii din fiecare zodie
Astrele îți dezvăluie ce frici ai. De ce se tem nativii din fiecare zodie

Semnul astral sub care te-ai născut arată și ce temeri au fiecare dintre nativi.

Zodia în care te-ai născut scoate la iveală și care sunt acele lucruri de care ne temem și de care încercăm să stăm cât mai departe.

Specialiștii în astrologie susțin că cei născuți sub semnul Berbecului sunt persoane foarte încrezătoare și echilibrate. Cu toate acestea, cea mai mare teamă a nativilor din zodia Berbec este cea legată de necunoscut și de lucruri pe care, cel puțin teoretic, nu le pot controla.

Taurii se tem de apă

Persoanele născute sub semnul Taurului se tem de apă. Cea mai mare frică a lor este să nu se înece. Doar ideea de a se plimba pe mare le creează o teribilă frică.

Cea mai mare teamă a nativilor din Gemeni este legată de faptul că ar putea fi înșalați de persoanele din jur. Astfel că aceștia sunt extrem de precauți în ceea ce provește cunoștințele noi, având mereu în gând teama că pot fi păcăliți sau că cineva va încerca să profite de pe urma lor.

Cei născuți în zodia Rac au mare frică de animale, în speciali de câini. de asemenea, se tem de reptile.

Balanțele se tem de înălțime

Despre persoanele aflate sub semnului Leului se spune că au tot felul de frici atunci când vine vorba de sănătatea lor sau a celor din jur. Se pacichează extrem de repede în momentul în care aud despre orice problemă oricât de mică legată de starea de sănătate.

Cea mai mare teamă a nativilor din zodia Fecioarei este legată de cum se percepuți de cei cu care intră în contact. le e frică să fie respinși și se tem că acțiunile lor ar putea di dezaprobate de cei din jur.

Cea mai mare frică a celor născuți în zodia Balanței este legată de înălțime. Au coșmaruri dacă visează că se află într-un loc situat la mare înălțime. Tot ce își doresc este să simtă pământul sub picioare.

Scorpionilor le e frică de poveștile de groază

Persoanele născute în zodia Scorpion se tem de poveștile de groază. Nu vor citi niciodată o atfel de poveste și nuci nu se vor uita la fome de groază. Doar ideea de a viziona un film de groază îi înspăimântă.

Săgetătorii se tem de zborul cu avionul. Nu pot scăpa de gândul că ar putea fi victimele unui accident aviatic.

Nativii din zodia Capricornului se tem de boli și de tot felul de infecții. Teama de a contacta vreo boală sau a se infecta cu vreu virus îi face să fie exagerați în luarea măsurilor de precauție.

Vărsătorilor nu le place schimbarea

Cea mai mare teamă a Vărsătorilor este legată de schimbare, indiferent dacă este vorba de mutarea într-o nouă locuință sau despre schimbarea locului de muncă.

Îi sperie ideea că schimbarea respectivă îi poate aduce într-un context pe care nu-l pot controla și în care pot apărea tot felul de situații neplăcute și conflicte, ceea ce nu este deloc pe placul lor.

Nativilor din zodia Pești le e frică să nu fie jefuiți, astfel că măsurile de securitate pe care și le vor luat vor fi întotdeauna duse la exttrem. Vor fi mereu în stare de alertă din acest punct de vedere, fiinedu-le extrem de teamă că ar putea rămâne fără bunurile lor, de caere sunt extrem de atașați.

citește și...