Fuego și-a amânat spectacolul de la Sala Palatului pentru anul viitor. ”Mi-e foarte greu să iau aceste decizii”

19.10.2020, 13:50
Fuego și-a amânat spectacolul de la Sala Palatului pentru anul viitor. ”Mi-e foarte greu să iau aceste decizii”
Fuego și-a amânat spectacolul de la Sala Palatului pentru anul viitor. ”Mi-e foarte greu să iau aceste decizii”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, și-a amânat concertul pe care urma să-l susțină luna aceasta la Sala Palatului pentru anul viitor, în primăvară.

Cântărețul Fuego urma să susțină un concert la Sala palatului luna aceasta. Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul s-a văzut nevoit să amâne spectacolul pentru primăvara anului viitor. Concertul respectiv a mai fost amânat anterior de două ori.

 

„Dragii mei, trăim vremuri incerte. Nimic nu mai are siguranță și parcă orice plan al nostru este în secunda următoare dărâmat de-o realitate dură și crudă. După cum bine știți, ar fi trebuit că pe 10 octombrie 2020 să am, la Sala Palatului, concertul „SIMFONIC”, asta după ce am fost nevoit să-l amân deja de două ori. Oricât de tare mi-aș dori, orice soluție am încercat să găsim, este imposibil să facem asta acum. Hotărârile luate de Guvern spun că e voie să jucăm spectacole în săli, la o capacitate de jumătate, dar nu mai mult de 500 de locuri. Practic, am putea susține spectacolul doar cu 500 de persoane în sală.

Lucru imposibil la o producție atât de importantă, care presupune costuri imense și o desfășurare de forțe impresionantă. Pe scenă, alături de mine, în acest proiect, sunt peste 130 de artiști, instrumentiști și membri ai corului. Distanțarea fizică este un alt impediment, pentru că Sala Palatului nu are o scenă atât de mare încât să putem să facem asta. Astfel, reprogramăm concertul, sperăm pentru ultima dată, pe 21 mai 2021. Până atunci, cred eu, că lucrurile vor intra pe făgașul normal și lumea va începe să-și revină, treptat”, se arată într-o postare făcută de Fuego în mediul online.

Fuego: ”Am investit enorm până acum”

Artistul a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a pune la punct spectacolul respetiv și le-a transmis fanilor săi că bilete cumpărate până în prezent rămân valabile.

”Mi-e foarte greu să iau aceste decizii, pentru că am pus tot sufletul în această producție, am investit enorm până acum, am făcut partituri și orchestrații speciale, am vorbit cu invitații și chiar am pus la punct un show de zile mari, de la scenotehnică până la decoruri și costume. Biletele achiziționate până în prezent, rămân valabile fără absolut nici o problemă. Le mulțumesc tuturor celor care vor înțelege sițuația și-mi vor fi alături atunci, fie că au deja bilete, fie că le vor achiziționa pe parcurs, de pe site-urile de specialitate! Îmi doresc să fim bine, să ne revenim, să încercăm să învățăm câte ceva și să ne dăm seama că muzica ne poate salva!

Spectacolul va fi unul grandios. Mai ales că este atât de așteptat. Momentele vor fi total atipice, orchestrațiile la fel, iar alături de mine vor fi minunații intrumentiști de la Orchestra Metropolitană București și membri Corului Accoustic, dirijate ambele de formidabilul Daniel Jinga. Voi avea și invitați pe măsură, alături de care voi realiza duete inedite. Va fi un spectacol pe măsura așteptărilor și cred eu ocazia perfectă să înțelegem că muzica este sufletul lumii și ea îi poate da emoțiile și bucuriile cele mai potrivite! Mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem pe 21 mai 2021, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București!” (Paul Surugiu-Fuego) #simfonic”, a mai transmis artistul.

citește și...