Anunțul făcut de Fuego după ce i s-a amânat concertul de la Sala Palatului din cauza epidemiei de coronavirus. ”Vestea a picat cum nu se poate mai rău”

09.03.2020, 11:10
Anunțul făcut de Fuego după ce i s-a amânat concertul de la Sala Palatului din cauza epidemiei de coronavirus. ”Vestea a picat cum nu se poate mai rău”
Anunțul făcut de Fuego după ce i s-a amânat concertul de la Sala Palatului din cauza epidemiei de coronavirus. ”Vestea a picat cum nu se poate mai rău”

Din cauza epidemiei de coronavirus din România, concertul lui Fuego de la Sala Palatului, de la sfărșitul acestei luni, a fost amânat. Artistul a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu,  este dezamăgit de faptul că spectacolul său de la Sala Palatului a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus.

”Dragii mei, din păcate, concertul meu pop-simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară, cât de curând, pe care o voi anunța în câteva zile! Biletele rămân valabile fără nici o problemă!

După cum bine știți deja, nu este o decizie luată de mine sau de către organizatori, ci de Ministerul de Interne care a hotărât ieri să interzică, până pe 31 martie cel puțin, toate manifestările publice care au număr mai mare de 1000 de persoane, din pricina Coronavirusului care ne provoacă, se pare, suficiente bătăi de cap.
Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău, după ce sâmbătă am avut concertul pop-simfonic de la Chișinău, care a ieșit minunat.

Am investit enorm în show-ul de la Sala Palatului. Eu și Orchestra Metropolitană, dar și Corul Accoustic, ambele conduse de dirijorul Daniel Jinga, suntem în linie dreaptă cu repetițiile, cu pregătirile, cu invitații speciali și momentele lor, dar și cu întreaga desfășurare de forțe din jurul acestui eveniment grandios la care am început să muncesc și să investesc bani și timp, cu trudă, din munca mea, încă din luna decembrie a anului trecut”, a spus Fuego.

Artistul a afirmat că îi este greu să accepte că trebuie să amâne un concert.

”Mi-am clădit cariera pe cuvânt și profesionalism și mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte. Zilele acestea încercăm, împreună cu organizatorii și responsabilii de la Sala Palatului, să găsim curând, o zi pentru a reprograma concertul în care mi-am pus sufletul și care mă va prezenta altfel în fața voastră, alături de 130 de instrumentiști pe scenă.

Le mulțumesc anticipat celor care-mi sunt aproape și mă susțin și vă garantez că nu vă voi dezamăgi. Biletele se reportează pentru data ulterioară și sunt valabile, fără absolut nici o problemă! Încercăm să ne unim toți forțele și să găsim cea mai bună soluție, pentru că în acest proiect sunt angrenați, după cum bine mă știți pe mine, perfecționist, mulți oameni, multe forțe, de la scenotehnica impresionantă care vine din Basarabia, până la Televiziunea Română, alături de care am semnat un parteneriat.

Sper să înțelegeți situația și să sperăm la o restabilire rapidă a firescului în ceea ce privește problema virusului. Eu mă dăruiesc vouă și voi munci perioada asta și mai mult alături de instrumentiști și invitați pentru a vă oferi un spectacol de zile mari! Cu prețuire, Paul Surugiu-Fuego”, a mai spus el.

În România, 15 persoane sunt în carantină instituționalizată din cauza epidemiei de coronavirus. Duminică la prânz, situația arăta că 12.734 de persoane se află în auto-izolare în țara noastră. Începând cu 8 Martie 2020, toate manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane, au fost interzise.

citește și...