Fuego, moment excepțional la tv în prima zi de Crăciun! ‘O să vă bucuraţi de un Crăciun pe cinste’

25.12.2020, 10:20
Fuego, moment excepțional la tv în prima zi de Crăciun! 'O să vă bucuraţi de un Crăciun pe cinste'
Fuego, moment excepțional în prima zi de Crăciun! 'O să vă bucuraţi de un Crăciun pe cinste'

În prima zi de Crăciun, Fuego a pregătit pentru fanii săi momente excepționale, la emisiunea “Drag de România mea”, de la TVR2. 

Paul Surugiu, alias Fuego, a mărturisit că filmările pentru Crăciun au avut loc încă din luna august, la Palat. Alături de mai mulți artiști din România, Fuego a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun.

Mai mult de atât, Fuego a spus că a împodobit bradul încă din luna august. Împreună cu mari soliști de muzică populară, artistul vă va oferi ipostaze inedite în prima de Crăciun.

‘Noi mergem pe un principiu eficient, chiar dacă asta şochează pe multă lume – ne facem treaba din timp, în linişte, pentru a putea creiona ceva de calitate şi pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. În august, am împodobit şi brad şi am cântat colinde celebre, în plină caniculă’, a declarat solistul pentru Click!

‘Cu siguranţă o să vă bucuraţi de un Crăciun pe cinste. La filmări, credeţi-mă, s-a mâncat pe rupte. Eu le-am gătit colegilor mei şi a fost un adevărat festin românesc. Mâncarea nu a fost butaforie sau simplu decor. Nu se poate Crăciun fără sarmale, fripturi sau preparate din porc, astfel că am pus pe masă ce-i mai bun pentru ei, iar pentru public am ales muzică de calitate, într-o atmosferă de familie. Mirabela Dauer s-a înfruptat din gustoasele gustări şi din friptură’, a mai adăugat acesta.

De ce nu s-a căsătorit

Într-un interviu pentru revista Viva, Fuego a fost întrebat despre căsătorie și despre eventualitata de a avea copii.

”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice”! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”, a spus el.

citește și...