Alexandra Dinu, declarațiile pe care nu le-a mai făcut despre căsătorie și divorț. ”Am impresia că face parte dintr-o altă viață”

27.11.2020, 15:34
Alexandra Dinu, declarațiile pe care nu le-a mai făcut despre căsătorie și divorț. ”Am impresia că face parte dintr-o altă viață”
Alexandra Dinu, declarațiile pe care nu le-a mai făcut despre căsătorie și divorț. ”Am impresia că face parte dintr-o altă viață”

Alexandra Dinu a făcut declarații despre perioada în care a fost căsătorită, dar și despre divorțul prin care a trecut.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Alexandra Dinu a vorbit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre perioada în care a fost măritată, dar și despre divorțul prin care a trecut. ”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o altă viață”. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a mărturisit Alexandra Dinu. Vedeta a mai afirmat că crede în căsătorie. ”Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a adăugat ea.

Ce a spus Alexandra Dinu despre Mario, fiul ei și al lui Adrian Mutu

Alexandra Dinu și fiul ei și al lui Adrian Mutu, Mario, se află în România de o perioadă de timp.

Vedeta a explicat cum se simte băiatul ei în țară, afirmând că acesta s-a acomodat rapid.

”În această perioadă, în care școala este online și poți să înveți de oriunde din lume, am decis că este cel mai bine pentru Mario să mă însoțească în România. Se simte foarte bine aici. Este o nouă experiență pentru el. Nu a mai locuit atât de mult timp în România, însă se acomodează repede. Este deschis și receptiv la tot ce înseamnă nou. Și-a făcut deja prieteni și are o viață socială palpitantă, din câte îmi dau seama”, a mai declarat Alexandra Dinu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...