Fuego, despre criza creată de coronavirus. ”Ajungi la un moment dat să te simți inutil”

26.05.2020, 11:54
Fuego, despre criza creată de coronavirus. ”Ajungi la un moment dat să te simți inutil”
Fuego, despre criza creată de coronavirus. ”Ajungi la un moment dat să te simți inutil”

De două luni și jumătate nu a mai avut contact direct cu publicul său la diverse evenimente, iar asta îl afectează pe Fuego.

Cântărețul Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a mărturisit că îi este foarte greu să stea departe de scenă, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni din cauza pandemiei de coronavirus.

„Mi-e greu fără a fi pe scenă! Fără contactul direct cu publicul meu, cu spectatorii, fără sesiunile de autografe și discuțiile cu ei! Oricât de formidabil ar fi mirajul internetului, al aplicațiilor, al interacționarii online, sentimentele de pe scenă sunt altele.

Plus că ajungi la un moment dat să te simți inutil. Mai ales cum e în cazul celor ca mine, oameni activi, moderni, care nu stăteau o clipă locului și erau dintr-un colț al altul al României, cu spectacole, evenimente, manifestări și întâlniri directe cu oamenii! Noroc că fac radio și televiziune, iar asta-mi ocupă mare parte de timp!”, a declarat Fuego pentru revista Viva.

”Eu nu mă plâng, dar sunt colegi de-ai mei care o duc greu”

Fuego a vorbit și despre cum sunt afectați artiștii din cauza crizei provocate de pandemie.

”Și sincer, nu întrevăd un viitor extraordinar pentru noi, artiștii, cei care am fost loviți din plin. Sigur, lumea vede diferit lucrurile, imaginându-și că trăim în puf. Eu nu mă plâng, dar sunt colegi de-ai mei care o duc greu și pentru care nu se întrevede nimic curând. Dar cel mai greu este să nu-ți poți face profesia.

Când toți s-au întors acum, pe cât se poate, la muncă sau la vechile obiceiuri, noi mai avem mult de așteptat! Sper totuși ca oamenii să ne susțină arta și să fie aproape de noi, la fel cum trebuie să fim aproape de România, să susținem economia, să cumpărăm, pe cât se poate, produse românești, să mergem în vacanțe la noi și să dăm dovadă de unitate!”, a mai spus cunoscutul artist.

citește și...