Fuego: ”Nu e ușor să stai închis, fără termen, în casă”

02.04.2020, 14:05
Fuego:  ”Nu e ușor să stai închis, fără termen, în casă”
Fuego: ”Nu e ușor să stai închis, fără termen, în casă”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a vorbit despre perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul recunoaște că nimănui nu-i este ușor să stea închis în casă pe perioadă nedeterminată.

Fuego a declarat, într-un interviu pentru libertatea.ro, că nu a stat niciodată atât de mult în casă așa cum o face acum, în perioada de izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

”Încerc să-mi păstrez capul și să-mi pun mintea la lucru. Inclusiv câinele meu este mirat să vadă că stau atât de mult acasă și deși e bucuros, nu prea înțelege el cum stau lucrurile. Eu nu am avut nici o perioadă atât de lungă, de ani buni, în care să stau acasă, fără o activitate profesională directă. În primul rând, am grijă de mintea mea și nu-mi dau voie deloc să am clipe de respiro. Încerc să fiu rațional și responsabil și să nu ies pentru nimic, deși am pus multe proiecte în stand-by. Sunt optimist și pozitiv! Asta face cel mai bine.

Nu e ușor să stai închis, fără termen, în casă. Și poate că unii dintre noi avem mai mult spațiu, dar sunt oameni care stau într-o garsonieră și e cumplit, știu asta! Trebuie să profităm de acest timp și să ne gândim la noi, la suflet, la minte și să hrănim în permanență spiritul! Doar așa, lucrurile se vor îndrepta ușor!”, a spus Fuego.

Artistul a povestit și cum își petrece timpul în izolare.

”Pentru mine, totul e atipic acum. Nu mai țin cont de nici o regulă și de nici un tabiet și mi-am impus ca perioada aceasta de stat în casă să fie una din care să extrag cât mai multe lucruri bune, utile. Atipic pentru mine e programul. Nu mai adorm foarte târziu și mă trezesc mai devreme.

M-am apucat de reorganizat casa, fac curat, repar, grădinăresc și mi-am dat seama că sunt destul de bun și pe această latură, mai ales că pot face totul așa cum îmi doresc eu. Firește, pictez destul de mult, pentru că mă relaxează și pentru că știu că pot ajuta, mai târziu, oamenii, din vânzarea operelor mele. Scriu și-mi regăsesc ușor idei, gânduri și le aștern”, a afirmat el.

citește și...