Cum s-a adaptat Wilmark crizei provocate de pandemie. ”Am închis școala de dans și mi-am sunat colegii”

26.05.2020, 10:23
Cum s-a adaptat Wilmark crizei provocate de pandemie. ”Am închis școala de dans și mi-am sunat colegii”
Cum s-a adaptat Wilmark crizei provocate de pandemie. ”Am închis școala de dans și mi-am sunat colegii”

Wilmark Rizzo Hernandez a explșicat cum s-a reprofilat în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume.

Wilmark, pe care telespectatorii îl știu din postura de fost jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV, a fost nevoit să-și închidă școala de dans din cauza pandemiei de coronavirus.

Însă, binecunoscutul coregraf, a început să predea cursuri online.

“Am închis școala de dans și mi-am sunat colegii ca să vedem cum putem face o platformă de dans, cumva mutată pe tv. Am făcut cursurile de dans online – live și, cum sunt președintele Asociației Române de Dans, am făcut în așa fel să ajut bătrânii din cămine și să le ofer cursuri online și gratuite. Trebuie să fim oameni și mai educați și să ajutăm de la distanță pe cei care au nevoie de asta.

Neavând oameni să se ocupe de acest lucru, de instalat, a trebuit tot eu să încep să învăț lucruri tehnice și să montez camere, să fac live-uri, iar uneori am avut ajutor și din partea unui profesionist. Dar dacă vrei, înveți de toate, poți și să faci live-uri, și să instalezi camere, și marketing online. Nevoia te învață”, a explicat Wilmark pentru click.ro.

S-a retras cu familia la țară


În această perioadă, Wilmark s-a retras la țară, în comuna Mihai Bravu, din Giurgiu, alături de soția sa, Ioana, și de cei doi băieți ai lor – Loukas, în vârstă de 12 ani, și Joakin, în vârstă de opt ani.

“Suntem la casa de la țară din Mihai Bravu, unde mama Ioanei face agricultură. Și am ajutat și noi, soția mea a pus roșii, salată, ardei, castraveți, iar eu am zis să fiu util și am făcut un solar. Chiar dacă am stat de dimineață până seara la țară, am lucrat cu drag. Eu am cumpărat tot ce trebuia pentru solar, l-am montat și a devenit funcțional. Soția mea a plantat și trandafiri, care au înflorit și sunt minunați.

Ne-am simțit bine la țară cât am stat la aer curat și ne-am relaxat. Loukas și Joakin au încercat și ei să ajute cum au putut. M-am bucurat că am putut avea tot felul de discuții, pe diferite subiecte, și că am putut interacționa mai mult. Această perioadă pentru noi a fost o binecuvântare”, a mai spus Wilmark pentru sursa citată.

citește și...