Fuego, despre anul 2020. ”Am fost afectat pe toate planurile, deși nu las ca asta să se vadă”

29.12.2020, 15:26
Fuego, despre anul 2020. ”Am fost afectat pe toate planurile, deși nu las ca asta să se vadă”
Fuego, despre anul 2020. ”Am fost afectat pe toate planurile, deși nu las ca asta să se vadă”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a explicat cum a fost anul care stă să se încheie pentru el.

Fuego a mărturisit că anul 2020 l-a afectat pe toate planurile, însă a încercat să-și păstreze optimismul. ”Am fost afectat pe toate planurile, deși nu las ca asta să se vadă, încercând să maschez, să mă ambiționez singur și să fiu optimist. Așa mi-e firea, de altfel. Nu e simplu să vezi că dintr-o dată ești legat de mâini și de picioare și nu te poți manifesta așa cum ți-ai dori. Nu neapărat faptul că nu am avut spectacole și concerte mi-a lipsit, ci faptul că nu m-am putut hrăni cu energia publicului, cu emoțiile scenei, cu farmecul acela indescriptibil pe care ți-l oferă această profesie. Sentimentele trăite au fost contraductorii, dar nu le-am lăsat să mă afecteze. M-am mobilizat singur, m-am înconjurat de prieteni și am început să fac lucruri. Anul 2020 a fost cumva, din punct de vedere artistic, prolific pentru mine. Am realizat două sezone de emisiuni la TVR 2, două sezoane de emisiuni radio, în fiecare zi, de luni până vineri, la Național FM, 10 clipuri noi și multe alte proiecte speciale”, a declarat artistul pentru libertateapentrufemei.ro.

Fuego a explicat că pandemia i-a anulat concertele și diverse alte proiecte pe care le avea în plan. ”Dar nu e simplu. Oamenii văd doar partea strălucitoare. Nimeni nu se gândește la sufletul nostru, la faptul că nu ne putem exprima, la faptul că avem și noi de plătit facturi, rate, taxe și impozite, angajați și toate celelalte. Eu nu mă plâng. Nici nu e cazul și nici nu-mi stă în fire, dar lucrurile așa stau. Pandemia m-a pus pe stop complet, fără concerte, cu anulări continue, cu proiecte și investiții puse în stand-by! Dar sunt pozitiv și-mi imaginez că ne vom reveni și chiar dacă nu va mai fi ce a fost, măcar vom putea să oferim ceea ce știm mai bine!”, a adăugat el.

Fuego: ”Pandemia mi-a arătat că e nevoie să fiu mai cumpătat”

Fuego a afirmat că pandemia de coronavirus l-au făcut să se bucure mai mult de cea ce are, să-și dea seama că trebuie să fie mai cumpătat și mai calm.

”Am devenit mai răbdător în acest an și-am apreciat mai mult efortul tuturor celor care-și pun cumva viața-n pericol pentru noi. Am învățat să ascult mai mult și mi-am dat seama că în viață nu totul depinde de succes și de muncă, ci și de bucuriile mici ale sufletului. Pandemia și toată starea aceasta de nesiguranță m-au făcut să trăiesc mai intens și să mă bucur de ce am, fără să-mi mai doresc ceea ce nu pot avea sau n-ar trenui să am. Am învățat mai tare că împreună putem muta munții. Și-am învățat că e bine să-mi pun speranțele la păstrare”, a spus artistul.

”Nu știu dacă am schimbat ceva. Poate că m-am pus un pic pe mod avion, pentru că eram prea în priză și pentru că era nevoie în viața mea de-o lentoare în a face lucrurile mai clar, mai așezat! Pandemia mi-a arătat că e nevoie să fiu mai cumpătat și mai calm!”, a încheiat acesta.

citește și...