Fuego a trecut la dietă. ”Acum o săptămână aveam 108 kilograme”

11.05.2022, 14:36
Fuego a trecut la dietă. ”Acum o săptămână aveam 108 kilograme”
Fuego a trecut la dietă. ”Acum o săptămână aveam 108 kilograme”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, vrea să scape de kiolgrtamele în plus. Artistul, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit câte kilograme are, dar și cât a reușit să slăbească în puțin timp și ce regim urmează pentru a reuși să fie în forma fizică pe care și-o dorește. ”Acum o săptămână aveam 108 kilograme”, a spus Fuego la o emisiune TV.

Fuego a fost invitat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la pro TV, unde a dezvăluit că s-a pus pe slăbit.

Artistul vrea să arate impecabil, cu atât mai mult cu cât se pregătește de un spectacol grandios la Sala Palatului, care va avea loc în data de 15 mai. Cântărețul a mărturisit că are pregătite 8 ținute de scenă pentru concertul “Simfonic”.

Fuego a trecut la dietă. ”Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme”

Fuego a dezvăluit că în urmă cu o săptămână avea 108 kilograme, iar acum a reușit să dea jos cinci kilograme. Artistul a explicat că vrea să ajungă la 85 de kilograme.

“Acum o săptămână aveam 108 kilograme. Nu mă crede nimeni dacă spun… și mă urc dimineața pe cântar și îmi vine să arunc cântarul ăla, mă uit să văd dacă am mai slăbit un kilogram măcar. (…) Eu trebuie să ajung la 85 de kilograme, dar nu mă grăbesc. De o săptămână știți ce fac? Am început să mănânc carne de curcan. Nu mănânc altă carne. Apoi salată, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru că ele conțin mai puțin zahăr și: Priviți-mă! Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme”, a declarat Fuego.

Fuego: ”Nu a fost și nu este nimic simplu în ceea ce fac eu”

Într-un interviu pentru click.ro, Fuego a vorbit despre viața și cariera sa, mărturisind că nu are regrete: ”Nu am regrete de vreun fel. Nu simt nici o apăsare a ce am lăsat în urma mea și nu îmi este rușine cu nici o etapă a vieții sau a carierei mele. Nu cred să existe vreun lucru profesional pe care să fi vrut să-l fi făcut la un moment dat, bun sau rău, și să nu fi încercat. Asta face parte din structura mea. Sunt un om bătăios, care nu se lasă și care vrea să se lovească singur cu capul de pragul de sus, decât să-i pară rău mai apoi că nu a încercat”.

”Nu a fost și nu este nimic simplu în ceea ce fac eu. Poate că pare strălucitor și interesant, dar la mijloc sunt multe sacrificii, stres, timp investit, nopți pierdute, vacanțe la care am renunțat, prietenii pe care le-am neglijat și un efort susținut în a face performanță de unul singur. Sunt propriul meu stăpân și-mi place asta foarte tare. Mă bucur de o libertate pe care mi-am câștigat-o în vreme și care-mi permite să fac ce vreau, să gândesc cum vreau și să acționez ca atare și dincolo de orice, să dăruiesc părți ale sufletului meu în artă, fie că e muzică, pictură sau orice altă acțiune întreprind. Am și părți bune și defecte. Mă enervez rapid, sunt impulsiv, dar încerc să ascult și apoi să trag cele mai bune concluzii. Nu cred că există un om perfect, dar în schimb, vreau, tind, ca munca mea să fie la cel mai înalt nivel. Muzica îmi definește sufletul și viața și n-aș putea fără ea, în orice secundă a existenței mele”, a mai spus Fuego

 

citește și...