Confesiunea lui Fuego: ”Mi-e și acum greu să mă obișnuiesc cu teama, cu nesiguranța, cu faptul că nu pot fi în mijlocul oamenilor”

06.04.2021, 15:31
Confesiunea lui Fuego: ”Mi-e și acum greu să mă obișnuiesc cu teama, cu nesiguranța, cu faptul că nu pot fi în mijlocul oamenilor”
Confesiunea lui Fuego: ”Mi-e și acum greu să mă obișnuiesc cu teama, cu nesiguranța, cu faptul că nu pot fi în mijlocul oamenilor”

Fuego, pe numele său real paul Surugiu, a făcut confesiuni. Artistul a vorbit despre cum a perceput perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Fuego se numără și el printre artiștii afectați de pandemia de coronavirus. Acesta a mărturisit, pentru click.ro, că i-a fost foarte greu în această perioadă să stea departe de scenă și de public.

”Îmi e dor să cânt, să-mi pot face profesia. Îmi e dor, neașteptat, de drumurile lungi, de turnee, de spectacole și de evenimentele la care eram în mijlocul oamenilor. Mi-e dor să dau autografe, să povestesc cu admiratorii mei, să pot repeta, să pot da concerte, să pot face meseria aceasta cu normă întreagă, așa cum trebuie și așa cum e normal. Mi-a fost greu să înțeleg ce se întâmplă. Mi-e și acum greu să mă obișnuiesc cu teama, cu nesiguranța, cu faptul că nu pot fi în mijlocul oamenilor. E greu să știi că nu mai ai parte de toată libertatea, că trebuie să-ți notezi ieșirile sau că trebuie să dai socoteală, pe hârtie, de ce și cum faci. E greu să vezi că se adâncește această criză, că tot ce știai despre lume se schimbă, că trebuie să stai cu mască sau că profesia ta ajunge să devină nesemnificativă, de mai bine de un an, în economia generală a lumii în care trăim”, a declarat Fuego.

Ce a făcut Fuego în perioada de pandemie

Fuego a dezvăluit și cum și-a petrecut timpul pe durata pandemiei de COVID-19.

”Dincolo de odihnă, de dezvoltare personală, de munca asiduă și alte lucruri interesante, am avut timp să vorbesc cu oamenii la telefon, să-i ascult pe cei dragi și să le fiu mai aproape, nereușind asta înainte, din păcate. Am avut mai mult timp să-mi pun ordine în lucruri și să mă dezvolt cumva pe mine! Și nu e vreo glumă asta. Am luat o pauză și am citit mai mult, am contemplat la felul în care vreau să fiu și să-mi fac profesia de acum înainte”, a detaliat artistul.

”Am văzut o mulțime de filme interesante, noi și vechi, în special românești. Am văzut nenumărate seriale pe Netflix sau HBO și m-am bucurat de lucruri pe care nu știam că le pot face până acum, din lipsă de timp, la propriu. Am avut vreme să gătesc, să mă bucur de căminul meu, să stau cu prieteni și să ne fericim de clipe simple la propriu, uitându-ne la vreun concert sau efectiv ascultând poveștile fiecăruia! Și cred că dincolo de toată nebunia, asta ne-a adus bun pandemia, înțelegerea că avem nevoie unii de alții, oricât ni s-ar pune bețe-n roate!”, a mai spus el.

citește și...