Fuego la 45 de ani. ”Nu îmi este rușine cu nicio etapă a vieții sau a carierei mele”

23.08.2021, 11:53
Fuego la 45 de ani. ”Nu îmi este rușine cu nicio etapă a vieții sau a carierei mele”
Fuego la 45 de ani. ”Nu îmi este rușine cu nicio etapă a vieții sau a carierei mele”

Binecunoscutul artist Fuego, pe numele său real paul Surugiu, își aniversează astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește 45 de ani. Cu această ocazie, Fuego a vorbit despre viața și cariera sa. ”N u îmi este rușine cu nicio etapă a vieții sau a carierei mele”, a mărturisit îndrăgitul artist Fuego într-un interviu.

În data de 23 august, Fuego își aniversează ziua de naștere. Artistul împlinește 45 de ani.

Fuego a făcut un bilanț la 45 de ani. Acesta a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, că nu are niciun regret. ”Am fugit mereu de propriile evaluări, pentru că sunt destul de drastic și nu prea găsesc foarte multe lucruri care să-mi placă cu adevărat. Chiar și așa, voi risca un soi de portret al omului ajuns acum la 45 de ani, o vârstă frumoasă, care a adunat în ea numeroase amintiri. Nu am regrete de vreun fel. Nu simt nici o apăsare a ce am lăsat în urma mea și nu îmi este rușine cu nici o etapă a vieții sau a carierei mele. Nu cred să existe vreun lucru profesional pe care să fi vrut să-l fi făcut la un moment dat, bun sau rău, și să nu fi încercat. Asta face parte din structura mea. Sunt un om bătăios, care nu se lasă și care vrea să se lovească singur cu capul de pragul de sus, decât să-i pară rău mai apoi că nu a încercat”, a declarat acesta.


Fuego la 45 de ani. ”Nu a fost și nu este nimic simplu în ceea ce fac eu”

”Îmi duc anii cu mândrie și cred că am în față un parcurs la fel de bun și armonios ca și cel de până acum. Nu a fost și nu este nimic simplu în ceea ce fac eu. Poate că pare strălucitor și interesant, dar la mijloc sunt multe sacrificii, stres, timp investit, nopți pierdute, vacanțe la care am renunțat, prietenii pe care le-am neglijat și un efort susținut în a face performanță de unul singur. Sunt propriul meu stăpân și-mi place asta foarte tare. Mă bucur de o libertate pe care mi-am câștigat-o în vreme și care-mi permite să fac ce vreau, să gândesc cum vreau și să acționez ca atare și dincolo de orice, să dăruiesc părți ale sufletului meu în artă, fie că e muzică, pictură sau orice altă acțiune întreprind. Am și părți bune și defecte. Mă enervez rapid, sunt impulsiv, dar încerc să ascult și apoi să trag cele mai bune concluzii. Nu cred că există un om perfect, dar în schimb, vreau, tind, ca munca mea să fie la cel mai înalt nivel. Muzica îmi definește sufletul și viața și n-aș putea fără ea, în orice secundă a existenței mele”, a mai spus Fuego.

Întrebat despre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de-a lungul anilor, Fuego a spus: ”Greu de zis! Am primit acum mulți ani, la începuturi, o mașină și am fost tare entuziasmat în momentul acela. Cred că fiecare cadou e frumos în felul lui, pentru că arată că cel care ți l-a oferit se gândește la tine, îi pasă, vrea să-ți fie aproape și să demonstreze asta într-un fel anume. Fanii îmi dau în schimb, tot felul de cadouri atipice, de la torturi, la dulceață, zacuscă, haine, accesorii, cărți și alte lucruri năstrușnice, pe care încerc să le păstrez, pentru că știu că vin din suflet! Nu am dorințe prea multe de ziua mea. Niciodată n-am fost un om pretențios. Eu mă mulțumesc cu puțin și de cele mai multe ori, e nevoie de ceva nesemnificativ pentru alții, ca eu să fiu pe deplin fericit. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot duce fiecare proiect în parte. Să am mintea limpede și să nu pic în derizoriu vreodată”.

citește și...