Fraţii Bogdanoff, cei mai faimoşi gemeni vedetă ai anilor 1980 din Franţa, au murit. Cei doi nu erau vaccinați împotriva Covid-19

04.01.2022, 15:12
Fraţii Bogdanoff, cei mai faimoşi gemeni vedetă ai anilor 1980 din Franţa, au murit. Cei doi nu erau vaccinați împotriva Covid-19

Grichka Bogdanoff, unul dintre gemenii vedete ai anilor 1980, a murit de Covid-19. A fost cunoscut în special pentru emisiunea de science fiction „Temps X”, difuzată din 1979 până în 1987, co-gazduită împreună cu fratele său Igor, care a fost și el internat. Ambii nu au fost vaccinați împotriva Covid-19.

Fraţii Bogdanoff, cei mai faimoşi gemeni din Franţa, cunoscuţi pentru că au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului ştiinţifico-fantastic din Hexagon, au murit la şase zile diferenţă, la vârsta de 72 de ani.

Cei doi au fost internaţi pe 15 decembrie la spitalul Georges Pompidou din Paris.

Niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19

Primul deces, al lui Grichka, a avut loc pe 28 decembrie. Igor Bogdanoff a decedat luni, 3 ianuarie. Rudele acestora nu au dorit să comenteze cu privire la cauza deceselor, dar anturajul lor a transmis că niciunul dintre gemeni nu era vaccinat și ambii au fost răpuși de COVID-19.

Deşi familia nu a vrut să comenteze cauza deceselor, apropiaţii lor au spus presei că niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19 şi când Grichka a murit, după câteva zile de comă, decesul a fost pus pe seama coronavirusului.
Potrivit postului BFM TV, ei nu s-au vaccinat pentru că au considerat că sunt într-o formă fizică bună şi că nu fac parte din grupul persoanelor vulnerabile, care ar trebui să se imunizeze.

Cine au fost Igor și Grichka Bogdanoff

Igor și Grichka Bogdanov provin dintr-o familie nobilă din Europa. Cei doi au fost crescuți de bunica lor maternă, Contesa Bertha Kolowrat-Krakowska, în castelul ei din sudul Franței.

Cei doi au debutat pentru prima dată la televizor în 1979. Ei au fost gazdele serialul TV, din anii 1980, Temps X, care este și unul dintre cele mai vechi seriale science-fiction.

Igor și Grichka Bogdanoff au continuat să apară într-o varietate de emisiuni științifice, care se ocupă în principal de science fiction și explorarea spațiului.

citește și...