Fratele Mădălinei Manole încearcă să se împace cu Petru Mircea. ”M-a refuzat categoric”

28.03.2021, 16:45
Fratele Mădălinei Manole încearcă să se împace cu Petru Mircea. ”M-a refuzat categoric”

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a încercat o împăcare cu Petru Mircea, cel care i-a fost soț vedetei și împreună cu care a avut un băiețel, Petru Jr.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a afirmat, într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, că a încercat o împăcare cu Petru Mircea, fostul soț al vedetei, însă a fost categioric refuzat. Marian Manole a afirmat că Petru Mircea nu-l lasă să-și vadă nepotul și nici pe Petru Jr. să își cunoască verișorul.

”Astăzi am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei!De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-și cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez! Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să și întâlnească vărul! A spus că Petru jr. este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit! În final mi-a spus că, atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică, cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta! N-au putut să-și vadă nepotul! Să fii sănătos, Petrule senior! Cât poți să-l mai tii ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibea motive!”, a explicat Marian Manole.

Dramele prin care a trecut Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.