Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian fusese infectat cu coronavirus

25.09.2020, 23:02
Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian fusese infectat cu coronavirus
Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian fusese infectat cu coronavirus/ foto: captura antena 3

Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian era internat din luna august la Institutul “Matei Balș” din București, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Fratele lui Florin Salam a murit!

Manelistul Florin Salam este în doliu. Fratele lui a decedat, vineri seară, 25 septembrie! Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Neluțu Stoian.

Acesta era în stare gravă încă de la internarea în spital. Fratele lui Salam s-a simțit tot mai rău în urma unei răceli. Când a fost pentru coronavirus, rezultatul a fost pozitiv. Mai mult de atât, Nelu Stoian mai avea și alte boli, printre care diabet, obezitate și probleme cardiace.

În urmă cu o lună, Florin Salam a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a organizat o conferință de presă în fața Institutului “Matei Balș” din Capitală.

Nelu Stoian fusese infectat cu coronavirus

“Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara la acea vreme Florin Salam.

După declarațiile făcute de Florin Salam în spațiul public, Institutul ‘Matei Balș’ a transmis un comunicat.

‘Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului’, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la Antena3.

citește și...