Fostul cumnat al lui Florin Salam a făcut declarații șocante despre moartea soției manelistului. Cine ar fi omorât-o pe Fănica

11.08.2020, 23:38
Fostul cumnat al lui Florin Salam a făcut declarații șocante despre moartea soției manelistului. Cine ar fi omorât-o pe Fănica

Florin Salam nu are parte deloc de liniște! Fostul cumnat al manelistului a făcut declarații șocante despre sora artistului. Florin Albu a spus că Nuți ar fi omorât-o pe Fănica, prima soție a solistului.

Florin Albu a rupt tăcerea și a făcut-o praf pe fosta lui soție Nuți, sora lui Florin Salam, scrie Spynews.ro. 

Bărbatul a declarat că a fost convins, în cele din urmă, să se căsătorească cu sora manelistului.

A făcut-o praf pe sora manelistului

‘Acum am realizat despre ce a fost vorba şi în ce capcană m-a băgat pe mine. Acum mulţi ani, sora lui Florin Salam, Nuţi… este măritată cu un albanez, Fabian, pe care îl ştie toată lumea. Este cumnatul lui Salam”, a început să povestească cumnatul lui Florin Salam.

Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: “De ce să mă cunun eu cu sora ta?” Mi-a spus exact aşa: “Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian’, a spus Florin Albu.
Bărbatul a susținut că a acceptat să se cunune cu Nuți, doar pentru a-i face un bine lui Fabian Albanezu, bărbatul cu care Nuți era căsătorită la vremea respectivă.

Florin Albu și Nuți au rezistat împreună doar trei, iar după despărțire, el ar fi fost amenințat de familia lui Florin Salam. De frică, a alertat Poliția.

‘La care sora sa când a auzit a venit peste mine, a început să mă ameninţe să nu mă duc la Tv să vorbesc, că bărbatul ei este mafiot şi când ies pe afară o să rămân în cărucior’, a mai mărturisit Florin Albu.

Ce a spus despre Fănica, prima soție a lui Salam

Mai mult de atât, fostul cumnat al cântărețului a făcut declarații halucinante și despre decesul soției lui Salam. Au trecut 11 ani de la moartea Fănicăi, prima soție a manelistului! Tânăra a decedat la doar 27 de ani, în urma unei ciroze galopante.

Florin Albu a spus că sora lui Florin Salam este femeia care ar fi omorât-o pe Fănica. Din declarațiile bărbatului reiese că Nuți ar fi convins-o pe Fănică să consume droguri, la fel ca și ea.

‘Femeia asta (n.r. – Nuţi este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15,16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C’, a mai mărturisit cumnatul artistului.

citește și...