Ce spune nepotul lui Florin Salam după participarea sa la ”X Factor”. ”Normal că au fost și critici. S-au luat de mine”

23.09.2020, 13:08
Ce spune nepotul lui Florin Salam după participarea sa la ”X Factor”. ”Normal că au fost și critici. S-au luat de mine”
Ce spune nepotul lui Florin Salam după participarea sa la ”X Factor”. ”Normal că au fost și critici. S-au luat de mine”

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a explicat ce i s-a întâmplat după ce a participat la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde a reușit să îi impresioneze pe cei patru jurați.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a luat patru voturi categorice de ”da” la emisiunea ”X Factor” și va merge în Bootcamp în grupa Loredanei Groza. Inițial, Adrian a ezitat să le spună juraților ca are rude celebre în domeniul muzical.

”Eu îl cunosc mai bine pe Florin Stoian, unchiul meu, nu neapărat pe Florin Salam. Nu am de ce să ascund asta, sunt mândru de faptul că este unchiul meu, dar consider că cel mai bine este să mă cunoască lumea pentru cine sunt eu – mai prost, mai bine. Sincer, mi-e foarte rușine să cânt în fața lui, în familia mea, el și bunicul meu sunt cei mai mari critici”, a spus Adrian Petrache, care este și primul bărbat din familia sa care a dat examenul de Bacalaureat și l-a luat cu media 9.13.

În prezent, acesta este și student la Facultatea de Drept.

”Bunica mea, din clasa a IV-a mi-a luat o geantă pe care să o port la facultate și mi-a păstrat-o de atunci. Iar în prima zi, când m-a văzut plecând cu ea la facultate a fost extrem de emoționată”, a mai povestit Adrian.

Lui Adrian Petrache i-a crescut numărul de fani pe rețelele de socializare după emisiune

Adrian Petrache a acordat un interviu pentru Antena 1, în care a povestit ce i s-a întâmplat după ce a participat la audițiile de la ”X Factor”.

”În primul rând mi-au crescut foarte mulți urmăritorii pe Instagram. Am făcut 11 mii și ceva. A fost bucurie foarte mare pentru mine și pentru toată familia mea, colegi de la facultate, de la școală. Normal că au fost și critici. S-au luat de mine că na, chitara nu era perfect acordată și tot așa. Întotdeauna este loc de mai bine. Mă bucur că am ajuns în trending”, a declarat nepotul lui Florin Salam.

El a mărturisit că are o colaborare foarte bună cu antrenoarea lui de la ”X factor”, Loredana Groza.

”Nu prea pot să zic. Am pregătit niște melodii. Îi mulțumesc Loredanei că se ocupă de mine și că îmi dă sfaturi în tot ceea ce fac. Chiar și înainte să vin aici am sunat-o. E minunată! Se ocupă foarte mult de noi toți”, a mai spus Adrian Petrache, citat de spynews.ro.

 

 

 

citește și...