Fotografie rară cu Liviu Vârciu de la începutul carierei. Până și el se amuză de ce purta pe vremuri

20.12.2020, 15:01
Fotografie rară cu Liviu Vârciu de la începutul carierei. Până și el se amuză de ce purta pe vremuri
Fotografie rară cu Liviu Vârciu de la începutul carierei. Până și el se amuză de ce purta pe vremuri

Liviu Vârciu a făcut publică o fotografie din urmă cu ani, de la începutul carierei sale. Acesta a comentat amuzat pe marginea încălțămintei pe care o purta la acea vreme.

Liviu Vârciu a dat publicității o fotografie de pe vremea în care se afla la începuturile carierei. Tânărul Vârciu purta o cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni negri și sandale bărbătești. Acum, Liviu Vârciu se amuză de look-ul de atunci. ”Știe cineva de unde pot să-mi iau papuci modelul asta ?”, a comentat artistul în dreptul imaginii. „Nu cred că am cântat in papuci”, a mai spus el.


„Bine că nu ai avut șosetele alea albe, bune”, „Erau sandale pe căldurile alea era normal. Dacă vrei poți să ti le faci pe comandă, ai poza du-te la cizmar”, „Deci inspirație ai fost tu pentru melodia „Te cunosc după sandale””, „Nu mai sunt în comerț, ultimii au fost ai tăi”, i-au transmis internauții, potrivit a1.ro.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Liviu Vârciu, despre perioada când cânta în trupa LA

Liviu Vârciu a cunoscut succesul pe vremea când cânta în trupa LA.

„Am făcut nişte melodii tari precum ”Ochii tăi” sau ”Femeia”, care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, conform sursei citate mai sus.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, mai spunea artistul.

citește și...