Fotografia în bikini a lui Kim Kardashian care face înconjurul lumii. Vedeta, cu formele la vedere

15.02.2022, 21:42

Kim Kardashian nu recunoaște marele gest al lui Kanye West de Ziua Îndrăgostiților. Ea este prea ocupată să-și arate trupul într-un bikini negru minuscul. Starul Keeping Up With the Kardashians a distribuit fotografia care a fost foarte apreciată de peste 3 milioane de fani.

 

Kim Kardashian le-a urat celor 285 de milioane de urmăritori de pe Instagram o „Ziuă a Îndrăgostiților Fericită” în timp ce purta doi bikini minuscul. Vedeta, în vârstă de 41 de ani – care a fost răvășită de decelerații publice constante ale fostului de a o reîntâlni  – și-a expus celebrele curbe pe platourile de filmare.

În prima poză, frumusețea brunetă – care s-a bucurat de o cină romantică cu Pete Davidson sâmbătă – s-a expus într-un micro bikini negru, iar în al doilea snap a schimbat bikiniul ei negru cu un unul roz flamingo.

Fotografia care a adunat rapid peste 2 milioane de aprecieri

“Happy Valentine’s Day!”, a scris bruneta în dreptul fotografiilor în care își promovează cea mai nouă colecție de costume de baie Skims.

Postarea a adunat rapid peste 2 milioane de „aprecieri” și a fost plină de comentarii în care o lăudau pe Kim pentru că „nu a mușcat  momeala lui Kanye”.

Ce i-au transmis fanii

„Ești cea mai sexy femeie de pe planetă. (…) Nu te-am văzut niciodată într-o formă mai bună decât acum. (…) Mă bucur că trăiești cea mai bună perioadă a vieții tale”, au fost câteva dintre comentariile apărute în dreptul postării lui Kim pe Instagram.
Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat în februarie 2021. Vedeta a pozat împreună cu cei patru copii, North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani), pentru revista Vogue, unde apare singură pe coperta celebrei reviste, iar titlul de pe copertă este „M-am ales pe mine”.

Rapperul american a început să își atace fosta soție pe rețelele de socializare, după ce a lăsat-o pe fiica lor cea mare să aibă cont de TikTok.

„De vreme ce suntem în divorț, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a scris cântărețul pe Instagram. „Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este, de fapt, mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră, permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult – pentru că asta îi aduce fericire”, a fost mesajul transmis de vedetă după ce fostul soț a atacat-o.

citește și...