FOTO. Xonia incendiază rețelele de socializare. Vedeta s-a pozat fără lenjerie intimă

02.03.2022, 19:10

Xonia şi-a surprins din nou fanii.  Solista s-a pozat în noi ipostaze. Artista a pozat aproape goală! Vedeta are o siluetă de invidiat, iar fanii au complimentat-o imediat. ”Minunată, frumoasă și elegantă, Prințesă australiancă, M-aș bucura dacă se poate și o să vrei să fi soția mea”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

De câteva luni bune, Xonia este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta postează des și îi ține la curent pe internauți cu ultimele noutăți din viața sa.

Xonia este cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare. Născută şi crescută în Australia, Xonia a devenit cunoscută în România în urmă cu 11 ani. Artista s-a lansat pe piața muzicală cu primul său hit „My beautiful one”. A reprezentat Australia la Cerbul de Aur şi a cântat două melodii: „Dirty Dancer” și „Trandafir de la Moldova”.

Xonia s-a pozat fără lenjerie intimă în mediul online

Recent, solista Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, s-a lăsat fotografiată într-o ținută sexy, cu un decupaj îndrăzneț. Pentru a obține efectul dorit, cântăreața a renunțat la lenjeria intimă. Se poate observa că picioarele artistei sunt bine lucrate și nu ezită să le arate.

Fotografia a strâns peste 3.800 de aprecieri. Fanii au reacționat imediat.

”Minunata, frumoasa și eleganta, Prințesă australiancă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cum arată bărbatul ideal pentru vedetă

Artista s-a despărțit de Michael, fostul partener, recent. Acum, Faimoasa de la „Survivor România” pare că a trecut peste despărțire și este gata pentru o nouă relație.

În viziunea artistei, trebuie să existe o chimie între ea și partener, iar mai apoi să fie respect și înțelegere.

“În primul rând trebuie să fie chimie pentru ca daca exista asta, vine totul de la sine. Trebuie să fie respect, să ne apreciem, să fie iubire. Acestea sunt niste lucruri foarte importante pentru mine. Trebuie să mă susțină, pentru că nu oricine poate să facă față la așa ceva. Eu nu pot ierta minciunile.(…)”, a declarat Xonia în emisiunea Vorbește Lumea.

 

citește și...