FOTO. Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat pasional la ‘Ferma’! Vedetele au scăpat de inhibiții și au oferit un moment pe cinste

14.10.2020, 13:49
FOTO. Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat pasional la 'Ferma'! Vedetele au scăpat de inhibiții și au oferit un moment pe cinste
Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat pasional la 'Ferma'! Vedetele au scăpat de inhibiții și au oferit un moment pe cinste

Marți seară, 13 octombrie, Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat la ‘Ferma’, spre deliciul celorlalți concurenți. Cele două dive s-au dezlănțuit în timpul unei petreceri organizate în miez de noapte.

Viviana Sposub și Anna Lesko s-au sărutat la ‘Ferma’

Șatena și solista din Republica Moldova au oferit un spectacol pe cinste în ediția trecută de la ‘Ferma’! Viviana Sposub și Anna Lesko au lăsat deoparte inhibițiile și s-au sărutat pasional, în fața camerelor de filmat. Cele două concurente, îmbrăcate doar în costum de baie, i-au încântat pe reprezentanții sexului tare.

Viviana Sposub și Anna Lesko nu au ținut cont de nimic, s-au luat în brațe și au avut parte de un sărut focos, iar momentul a fost savurat de toți cei prezenți.

Tot în ediția de marți seară, toți concurenții din Fermă, în afară de Gabriel Toader și Giulia Nahmany, au fost nevoiți să facă duș afară. De departe, cel mai frumos spectacol l-au oferit fetele, care au intrat pe rând la duș, în costume de baie, spre uimirea băieților.

“Numai dintr-o poziție? Mai întoarce-te și tu”, au fost doar câteva dintre comentariile băieților la adresa fetelor.

Și Andreea Antonescu a avut parte de un moment inedit la ‘Ferma’! Într-o clipă de neatenție, solista a rămas fără sutien, iar camerele au surprins-o topless.

Anna Lesko, atingeri interzise cu Andrei Stoica

Anna Lesko a încercat să-l facă pe colegul ei, Andrei Stoica, să se simtă mai bine printr-un masaj.

‘La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim’, a declarat Anna Lesko despre Andrei, la ‘Ferma’.

Viviana Sposub s-a sărutat și cu George Burcea

Viviana Sposub nu este la primul episod de acest gen din cadrul emisiunii de pe Pro TV. Bruneta s-a sărutat de mai multe ori cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Se pare că i-a plăcut foarte mult, George Burcea spunând apoi că el o simpatizează pe Viviana și nu respinge ideea unei relații cu ea.

citește și...