FOTO & VIDEO / Loredana Groza, dans la bară îmbrăcată sumar. Au curs comentariile!

06.10.2021, 10:23
FOTO & VIDEO / Loredana Groza, dans la bară îmbrăcată sumar. Au curs comentariile!
FOTO & VIDEO / Loredana Groza, dans la bară îmbrăcată sumar. Au curs comentariile!

Celebra cântăreață Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, demponstrează, odată-n plus, că este lipsită de inhibiții. Diva a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o înregistrare inde apare sumar îmbrăcată și în care își arată abilitățile în ceea ce privește dansul la bară. Postarea a făcut furori în mediul online.

În înregistrarea video postată pe contul ei de Instagram, Loredana Groza apare îmbrăcată sumar și cu o pererche de cizme înalte, peste genunchi, cu toc amețitor.

Diva dansează lasciv, la bară, expunându-și trupul în cele mai neașteptate poziții.

Loredana Groza, dans la bară îmbrăcată sumar. Internauții au reacționat imediat

Înregistrarea video a fost văzută de aproape 100.0000 de interuanți, iar comentarii au curs imediat pe contul de socalizare al Loredanei Groza.

”Cu sau fără operații estetice (cum se tot vehiculează în presa “mondena”), tot respectul…nu asta e important. Sa poți avea balansul ala pe kilometrul acela de toace e ceva, sa mai poți și dansa și mișca e deja wow. Iar dacă ma uit la forma fizică, închid gura și admir…e o grămadă de munca în spatele acestor 2 minute de dans”, ”Pufoasă, cum cere publicul”, ”Ce experiență frumoasă… Wow”, ”Cât silicon și-a pompat”, ”Cântecul de lebădă…”, ”Bara nu a avut de suferit?”, sunt doar câteva dntre mesajele primite de cântăreață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza este căsătorită și are o fată

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...