FOTO / VIDEO Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă de vis. ”Dar este foarte greu de întreținut”

21.01.2021, 13:01
FOTO / VIDEO Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă de vis. ”Dar este foarte greu de întreținut”
FOTO / VIDEO Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă de vis. ”Dar este foarte greu de întreținut”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au arătat casa în care locuiesc la o emisiune de televiziune.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, locuiesc împreună cu cfele două fetițe ale lor într-o casă de vis. Aceștia au arătat imagini din interiorul locuinței la emisiunea pe care o au la postul de televiziune Antena Stars.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe crea aceea, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visatorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sua prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a spus Tavi Clonda, potrivit spynews.ro.

„Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor, În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un soațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ane-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru”, a completat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au reality-show la Antena Stars

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea și actualul ei partener de viață apar alături de cele două fetițe ale lor într-un show difuzat de postul de televiziune Antena Stars – Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Emisiunea poate  fi urmărită începând din data de 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00. În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda alături de cele două fetițe ale lor.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda.

citește și...