FOTO & VIDEO / Dansul lasciv al Cristinei Șișcanu. ”Asta îți mai lipsea!”

07.09.2020, 12:42
FOTO & VIDEO / Dansul lasciv al Cristinei Șișcanu. ”Asta îți mai lipsea!”
VIDEO / Dansul lasciv al Cristinei Șișcanu. ”Asta îți mai lipsea!”

Cristina Șișcanu a fost protagonista unui dans plin de senzualitate la o sală de antrenamente. Vedeta a stârnit numeroase reacții după ce a postat înregistrarea în care apare dansând lasciv.

Îmbrăcată în echipament sportiv, Cristina Șișcanu s-a lăsat filmată în timp ce se afla la o sală de dans. partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a fost ajutată de un antrenor să se miște senzual pe ritmul muzicii.

Cristina Șișcanu s-a descurcat de minune și a respectat întocmai indicațiile date de cel cu care s-a antrenat la sală.

”M-am apucat de dans! ?, le-a transmis vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Internauții au reacționat imediat

La vederea filmării postate de Cristina Șișcanu, internauții au reacționat imediat și i-au timis numeroase mesaje vedetei.

 

M-am apucat de dans! ?
@chhady @themovedancestudio7

Publicată de Cristina Siscanu Ionescu pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

”Asta îți mai lipsea”, ”Penibilă”, ”Îți stă bine”, ”Doamne ferește”, ”de ce aici ești mai plinuță și în poze mai slabă? Pentru că există Photoshop?”, ”Credeam că te-ai apucat să speli geamuri”, ”Striptease”, ”Vrei să pari o doamnă, cu o atitudine nobilă, dar nu ești decât o femeie care nu are încredere în ea și simte nevoia să devină conflictuală. Faci orice pentru a ieși în evidență”, ”Vai de tine”, ”Clar, nu-i pentru tine dansul”,

”Trist. Te chinuie talentul. Dar înveți”, ”Aoleu”, ”Ești mai rău decât Vulpița”, ”Nu merge deloc dansul”, ”Nu ai nicio treabă cu dansul. Nu este de tine dansul, nu poti dansa, parcă te tine ceva”, ”Tu nu vezi că le încerci pe toată și nu-ți iese nimic?”, ”Fără filmărui nu poți dansa?”, ”Chiar că te chinuie t5alentul”, ”Vrei atenție”, ”Chiar te maimuțărești prea de tot”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Cristina Șișcanu de la cei care au văzut înregistrarea de la sala de dans.

citește și...