FOTO & VIDEO / Daniela Crudu, show în bikini și pulover roz. Și-a înnebunit urmăritorii din oline

10.03.2021, 09:54
FOTO & VIDEO / Daniela Crudu, show în bikini și pulover roz. Și-a înnebunit urmăritorii din oline
VIDEO / Daniela Crudu, show în bikini și pulover roz. Și-a înnebunit urmăritorii din oline

Daniela Crudu și-a cucerit urmăritorii din mediul online cu o înregistrare video în care apare îmbrăcată în bikini și un pulover de culoare roz.

Daniela Crudu a făcut furori în mediul online cu cea mai recentă postare a sa. Focoasa brunetă s-a lăsat filmată doar într-un pulover roz și bikini.Extrem de sexy, aceasta a făcut paradă cu trupul ei cu forme apetisante.


Înregistrarea vdeo a fost pe placul celor care o urmăresc pe Daniela Crudu pe rețelele de socializare, postarea respectivă primind mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii. ”Super look”, ”Bunăciune ești”, ”Ești dulce”, ”Frumoasă ca o zână”, ”Ești superbă”, ”Ești cea mai frumoasă femeie din univers”, ”Superbă” – sunt doar câteva dinte mesajele pe care Daniela Crudu le-a primit de la admiratorii săi de pe rețelele de sociaizare.

Daniela Crudu, una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc

 

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale incendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...