FOTO & VIDEO / Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu peste 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta în trupa “D’Or”

22.09.2020, 11:37
FOTO & VIDEO / Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu peste 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta în trupa  “D’Or”
FOTO & VIDEO / Cum arăta Mirela vaida în urmă cu peste 15 ani. Imagini fabuloase de pe vremea când cânta în trupa “D’Or”

Mirela Vaida este cunoscută astăzi ca prezentatoare de televiziune, actriță și cântăreață. Înainte de a cunoaște celebritatea, artista a făcut parrte din două formații care cântau muzică etno.

Mirela Vaida este angajată a Teatrului Constantin Tănase de foarte mulți ani și în prezent este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

De-a lungul anilor, Mirela Vaida a avut numeroase emisiuni la TV, precum: “Mireasă pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o la Antena 1 din 2011, până în 2016, dar și ”Totul pentru dragoste”. De asemenea, vedeta a mai colaborat și cu televiziune Națșional TV și Favorit TV.

Cu peste 15 ani în urmă, Mirela Vaida când cânta în trupele “Ho-ra” sau „D’Or” și a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino, etno, până la folclor.

În 2003 a cântat în trupa Ho-Ra, unde a înlocuit-o pe Rocsana Marcu, care acum are o carieră solo, în formație, iar în 2004 a făcut furori în trupa “D’Or”, aparițiile sale fiind extrem de pline de senzualitate.


“Am participat la atâtea preselecții pâna acum, am încercat o carieră solo, dar fără succes. Îmi pierdusem speranțele când m-am prezentat la casting-ul pentru Ho-Ra. S-a dovedit a fi cea mai fericită alegere din ultimii ani”, spunea Mirela Vaida la vremea respectivă.

Mirela Vaida, despre prima apariție la TV

Într-un interviu, Mirela Vaida vorbea despre prima sa apariție la TV. Era în clasa a IX-a.

“Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal.

Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida.

citește și...