FOTO & VIDEO / Cum arăta Elena Gheorghe în urmă cu peste 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

18.01.2022, 10:32
FOTO & VIDEO  / Cum arăta Elena Gheorghe în urmă cu peste 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta
FOTO & VIDEO / Cum arăta Elena Gheorghe în urmă cu peste 20 de ani. Imagini nemaivăzute cu vedeta

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, și-a surprins admratorii din mediul online cu o înregistrate video din urmă cu peste două decenii. În înregistrarea respectivă, Elena Gheorghe apare cântând piesa ”Eminescu”, la Cenaclul Flacăra. Vedeta a comentat pe marginea apariției sale de la acea vreme.

Înregistrarea video postată de Elena Gheorghe pe contul său de socializare datează din anul 2000 și o prezintă pe artistă așa cum arăta ea la acea vreme. Avea 14 ani.

”In anul 2000 la “Cenaclul Flacara” cantam despre Eminescu cu aceeasi dragoste ca si astazi”, a scris cântăreața în dreptul înregistrării.

Cum arăta Elena Gheorghe în urmă cu peste 20 de ani. ”Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut”

După ce a postat înregistarea din urmă cu peste douăp decenii, Elena Gheorghe a primit numeroase comentarii, unele dintre acestea fiind critice vizavi de felul în care arăta. Vedeta a ținut să ofere câteva explicații.

“Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, așa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut și aveam nunata mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel putin asa ma vad eu acum. Mă iubesc și mă accept în orice etapă a vieții mele. Au fost unele momente cand nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine și aceste lucruri au avut repecursiuni, dar din grșeli învață omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine și mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină, însă nu e târziu, învăț în fiecare zi cine sunt și ce vreau să devin”, a spus cântăreața, potrivit spynews.ro.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci portă în continuare numele de familie al tatălui său.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.

”Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât… Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a adăugat artista.

 

citește și...