FOTO & VIDEO / Cum arăta Alina Sorescu pe vremea când cânta alături de Andreea Bălan. Artista pare neschimbată!

06.09.2021, 11:38
FOTO & VIDEO / Cum arăta Alina Sorescu pe vremea când cânta alături de Andreea Bălan. Artista pare neschimbată!
FOTO & VIDEO / Cum arăta Alina Sorescu pe vremea când cânta alături de Andreea Bălan. Artista pare neschimbată!

Cântăreața Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, are o carieră de invidiat, însă pițini își mai amintesc că aceasta a cântat, cu ani în urmă, alături de Andreea Bălan. Cele două au înrtegistrat mai multe melodii împreună. Deși anii au trecut, Alina Sorescu pare neschimbată față de cum arăta la acea vreme.

Cântăreața Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat.

În plan profesional, Alina Sorescu are un proiect la Televiziunea Națională, în care este foarte implicată. Alina Sorescu are o carieră foarte frumoasă în spate, însă puțini sunt cei care își mai amintesc că artista a cântat alături de Andreea Bălan, cu ani în urmă.

Cum arăta Alina Sorescu pe vremea când cânta alături de Andreea Bălan. Au apărut împreună jumătate de an

Trupa Andre a facut furori, însă în anul 2002 s-a destrămat. Andreea Bălan a decis atunci să meargă mai departe cu Andre intr-o alta formulă. Timp de șase luni, a cântat celebrele hituri împreuna cu Alina Sorescu. Ulterior, cele două au decis să se despărtă și fiecare și-a văzut de cariera sa.

Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Alina Sorescu este aproape neschimbată față de cum arăta pe vremea când cânta alătueri de Andreea Bălan.

Ce spune tatăl Alinei Sorescu despre zvonurile de divorț

Tatăl Alinei Sorescu, Gabi Sorescu, a infirmat zvonurile despre separarea dintre fiica lui și Alexandru Ciucu. ”Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, a declarat tatăl Alinei Sorescu pentru playtech.ro.

Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul al lui Alexandru Ciucu. Acesta a mai fost căsătorit o dată. „Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți. Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, spunea Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revista Tango.

 

citește și...