Alina Sorescu despre familie și carieră. ”Am o viață împlinită”

12.01.2021, 12:41
Alina Sorescu despre familie și carieră. ”Am o viață împlinită”
Alina Sorescu despre familie și carieră. ”Am o viață împlinită”

Cântăreața Alina Sorescu a făcut declarații despre viața sa de familie, dar și despre cariera sa.

Cântăreața Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Artista a fost întrebată, într-un interviu pentru click.ro, ce își dorește anul acesta și a afirmat că are o viață împlinită. ”Îmi doresc sănătate și armonie. Dacă le am pe acestea pot face tot ce îmi doresc. Am o viață împlinită cu cele două fetițe și cu proiectele pe care le fac. Vreau să lansez piese și clipuri noi, vreau să cresc profesional și să dezvolt proiectul “Picii lu’ Soreasca” devenit deja brand”, a declarat Alina Sorescu.

Cântăreața a dezvăluit că în lunile de iarnă își sărbătorește familia. ”Da, la noi în familie din decembrie și până în februarie sunt multe evenimente speciale: sărbătorile, zilele de naștere ale părinților mei, apoi Carolina și Alexandru. Așa că îți dai seama că, având în general și activitate intensă la sfârșit de an, eu pregătesc de prin noiembrie cadourile. De data aceasta cea mai mare parte online. De obicei sunt organizată, îmi place foarte mult să dăruiesc, să caut și să găsesc ce e mai potrivit pentru fiecare și aproape de fiecare dată le nimeresc dorințele”, a mai spus vedeta.


Alina Sorescu are emisiune la TV

Alina Sorescu a vorbit și despre cariera sa.

Artista are o emisiune săptămânală la Televiziunea Națională.

”Eu am crescut în TVR. În copilărie cântam în MiniSong și după ce Ioan Luchian Mihalea a plecat dintre noi, am început să apar în emisiunile de week-end pentru copii ale Televiziunii Române. Ulterior, la propunerea domnului Valeriu Lazarov, am devenit prezentator TVR, fiind gazdă a multor emisiuni (întâi “Ploaia de stele”, “Matinal de vacanță”, “Tonomatul de pe 2”, “Portativul piticilor”, “Ora fără catalog”… și festivaluri (“Eurovision”, “Cerbul de Aur”, “Callatis”, “Mamaia Copiilor” etc.). Sunt fericită că am reluat tradiția colaborării și că “Alina și picii ei” intră în casele oamenilor în fiecare sâmbătă de la 11:00 pe TVR 1. Practic, acum copilul TVR-ului s-a făcut mare. Sunt pentru prima dată și realizatorul unui program de televiziune și mă bucur că am ocazia să pun în practică tot ce am învățat în acești ani”, a detaliat cântăreața.

citește și...