FOTO & VIDEO / Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie. A concurat la ”Splash! Vedete la apă”

07.09.2021, 11:50
FOTO & VIDEO / Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie. A concurat la ”Splash! Vedete la apă”
FOTO & VIDEO / Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie. A concurat la ”Splash! Vedete la apă”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, si-a etalat trupul cu forme voluptuoase la emisiunea ”Splash! vedete la apă”, unde a fost una dintre concurente. Prezentatoarea a sărit de la platforma de cinci metri. ”De fapt, motivaţia mea interioară e că am venit ca să slăbesc”, a spus Adriana Bahmuțeanu, mai în glumă, mai în serios.

Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre vedetele care au participat într-una dintre edițiile de săptămâna trecută la emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Vedeta și-e etalat trupul cu forme voluptuoase într-un costum de culoare roșie, dintr-o singură piesă. ”Nu se mai termina urcatul pe scări! De fapt, motivaţia mea interioară e că am venit ca să slăbesc, cred că de data asta îmi iese, dau jos 20 de kilograme până mă întorc acasă!”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie. A sărit de la platforma de cinci metri

La ”Splash! vedete la apă”, Adriana Bahmuțeanu și-a învins teama și a decis să facă o sîăritură în apă de la platforma de cinci metri.

”Ai avut curaj”, i–a spus Iulia Albu, unul dintre jurații de la emisiune.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană și are doi copii

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

citește și...