FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana

11.11.2020, 09:26
FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana
FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana

Soprana Daniela Vlădescu a fost cea mai cunoscută iubită a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Artista a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei. Chiar dacă ani au trecut, soprana este și astăzi o prezență extrem de rafinată.

Daniela Vlădescu, în vârstă de 63 de ani, este o soprană renumită. Cea care în anul 2006 a fost numită numită director general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, este cunoscută și pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu.“Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

Artista lirică a cucerit pe toată cu frumusețea ei în tinerețe. Chiar dacă anii au trecut, Daniela Vlădescu este și acum o apariție fermecătoare, care atrage atenția prin delicatețe și rafinament.

 

Ce spunea Daniela Vlădescu despre povestea de dragoste dintre ea și Nicu Ceaușescu.

Relația dintre soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu a durat patru ani. Despre povestea lor de iubire, artista lirică spunea că nu a fost deloc una pe roze.


„Eu nu am avut o viață ușoară, am avut viața cea mai grea în perioada acestei relații, după care am tras toate ponoasele ani de zile, încă 5 sau 7… Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată… Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic și probabil că de asta nici n-am fost pedepsită vreodată așa cum au fost altele pedepsite. Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta”, spunea Daniela Vlădescu într-un interviu pentru revista Tango.

”Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai povestea artista.

citește și...