Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de iubire. ‘Da, suntem împreună!’

22.06.2020, 14:34
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 'Da, suntem împreună!'
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 'Da, suntem împreună!'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu-și mai ascund povestea de iubire. Artiștii și-au dat relația pe față și au făcut primele declarații. Cei doi au recunoscut că la început au fost prieteni și au colaborat pe plan profesional. În timp, și-au dat dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

‘Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.

Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu’, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună

Momentan, Cleopatra Stratan se află în continuare la ea acasă, la Chișinău, acolo unde încă este stare de urgență.

‘Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență’, a mai spus artistul pentru Cancan.ro.

Încă de anul trecut au apărut zvonuri că cei doi soliști ar forma un cuplu și în viața privată. La vremea respectivă, Edward Sanda s-a amuzat copios pe seama acestui subiect.

‘Da, suntem împreună, dar pe piesă”, spunea artistul în noiembrie 2019.

Au colaborat pe plan profesional

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au colaborat la câteva piese, dintre care cele mai cunoscute sunt ‘Cozonac’ și ‘Leapșa muzicală’. Cleopatra Stratan are 17 ani, iar Edward Sanda are 22. Edward Sanda a devenit cunoscut după ce în 2017 a dat lovitura cu hitul “Doar pe a ta” în care cântă cu Ioana Ignat.

În schimb, iubita lui a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă. Fiica lui Pavel Stratan a devenit celebră datotită piesei Ghiță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ce ziceam de zâmbete? A, da…te fac fericit? @edwardsandaofficial @famous_production

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) pe

citește și...