FOTO & VIDEO / Cum a petrecut Deea Maxer de ziua ei de naștere. ”Sunt recunoscătoare”

15.02.2021, 14:01
FOTO & VIDEO / Cum a petrecut Deea Maxer de ziua ei de naștere. ”Sunt recunoscătoare”
FOTO / Cum a petrecut Deea Maxer de ziua ei de naștere. ”Sunt recunoscătoare”

Deea Maxer a petrecut ziua de naștere în cadru restrâns, alături de familia sa.

Deea Maxer împlinește 31 de ani în data de 15 februarie, însăa sărbătorit evenimentul în acest weekend, alături de familie. Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. De ziua sa de naștere, Deea Maxer a avut parte de o petrecere restrânsă, alături de cele mai dragi persoane din viața sa.

”O avalanșă de emoții trăiesc ? Petrecerea asta a fost altfel decât în ultimii ani! Dar a avut multe în comun cu celelalte : sănătate, binecuvântare, familie, iubire, recunoștință ! Am sărbătorit cei 31 de ani înconjurată de familia ce mă iubește. Restrâns, că astea sunt vremurile! Cel mai frumos cadou este că suntem toți sănătoși, ceea ce îmi doresc și pentru voi! Sunt recunoscătoare!???, a scris Deea Maxer în mediul online.

Deea Maxer a slăbit 5 kg si 7 cm în talie


În ultima perioadă de timp, Deea Maxer a săbit și arată din ce în ce mai bine. Vedeta a dat jos cinci kilograme și are cu 7 centimetri mai puțin în talie.

“Începând cu decembrie anul trecut am hotărât că trebuie neapărat să găsesc timp și pentru mine, eu fiind mamă cu normă întreagă. Mi-am găsit un antrenor pe Instagram, foarte căutat și lăudat. Îi urmez planul alimentar și sportiv”, a declarat Deea Maxer pentru click.ro.

“Am slăbit 5 kg și 7 cm în talie, celulita s-a diminuat și sunt mândră de mine. Sunt pe drumul cel bun. Nu am un scop să slăbesc un anumit număr de kilograme. Pot să am și cu 5 kg mai mult ca acum, dacă pun masă musculară. Și să arăt bombă sau pot să am cu 5 kg mai puțin și să am pielea lăsată și celulită, cu mușchi netonifiați. Îmi doresc să ajung să fiu mândră de mine când mă voi uita în oglindă. Mai am de lucru. Vreau să fac sport și să mănânc sănătos în continuare”, a mai spus ea.

citește și...