FOTO & VIDEO / Cele mai frumoase imagini cu Ileana Șipoteanu. ”Mi-e dor de mine tânără”

09.05.2022, 10:41
FOTO & VIDEO / Cele mai frumoase imagini cu Ileana Șipoteanu. ”Mi-e dor de mine tânără”
FOTO & VIDEO / Cele mai frumoase imagini cu Ileana Șipoteanu. ”Mi-e dor de mine tânără”

Cântăreața Ileana Șipoteanu, în vârstă de 54 de ani, le-a făcut o surpriză admiratorilor săi de pe rețelele de socializare. Îndrăgita artistă a umblat în sertarul cu amintiri, de unde a scos la iveală fotografii nemaivăzute cu ea, așa cum arăta cu ani în urmă. ”Mi-e dor de mine tânără”, a transmis binecunoscuta cântăreață.

Ileana Șipoteanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică ușoară de la noi, de-a lungul anilor lansând numeroase șlagăre. În plan personal Ileana Șipoteanu a format o famlie alături de Dumitru Lupu.  Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a încetat din viață în data de 22 iulie 2017, chiar de ziua de naștere a soției sale, cântăreața Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu solista de muzică ușoară Viorela Filip. Din mariajul cu Ileana Șipoteanu a rezultat o fiică, Dumitrana.

Ileana Șipoteanu este foarte activă în mediul online. Zilele acestea, artista a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii de arhivă, în care apare așa cum arăta în urmă cu ani.

Cele mai frumoase imagini cu Ileana Șipoteanu. ”Ușor arogantă, sensibilă, naivă, generoasă, iubitoare, uneori ignorantă și mereu romantică”

”Mi-e dor de mine tânără. Drăguță, simpatică, rockistă, ușor arogantă, sensibilă, naivă, generoasă, iubitoare, uneori ignorantă și mereu romantică. Azi mai înțeleaptă, mai precaută, pretențioasă, ușor mai frumoasă ☺ și tot mai Romantică”, a notat Ileana Șipoteanu în dreptul imaginilor de colecție care au adunat numeroase aprecieri din partea fanilor.

Întrebată de un internaut ce vârstă avea în fotografiile de arhivă pe care le-a dat publicității în mediul online, artista a răspuns: ”Între 19 și 28”.

La acea vreme, Ileana Șipoteanu era extrem de frumoasă, iar zâmbetul ei cucerea pe toată lumea. Ajunsă la vârsta de 54 de ani, celebra cântăreață este o prezență la fel de frumoasă, elegantă și plină de delicatețe.

citește și...